Förra veckan är bara att glömma, panelen stod för tre iskalla spel och vi blickar vidare. Noterbart är att Tobias Hysén hade lägst odds och då Mårthen Bergman prickade rätt i Borås så ser vi ett skifte till veckans trippel!

Lasse Nilsson: Båda lagen gör mål i IFK Göteborg - IFK Norrköping (1.75)

"Norrköping fick lite vind i seglen senast. Nyman fortfarande mållös, det är han inte efter 4 omgångar. Blåvitt har börjat okej spelmässigt och borde få mer utdelning på sitt bollinnehav."

Blomman: BP vinner mot Halmstad (2.34)

"Jag håller Halmstad som ett av de sämsta lagen i serien och man har haft maxflyt i inledningen. Saknar båda mittbackarna då Baffoe är avstängd och Ante Johansson dragit på sig en skada. BP är grovt underskattade och vinner komfortabelt på Örjans Vall!"

Mårthen Bergman: IFK Göteborg vinner mot IFK Norrköping (1.89)

"Blåvitt har sett bra ut hittills och skapat en hel del. Norrköping har sett bedrövliga ut och trots segern sist bör Göteborg vara stora favoriter på sin hemmaplan."

Totalt betalar trippeln hela 10 gånger pengarna och spelet hittar du självklart hos Betsson!


Tobias Hysén (Bänkspel): Malmö vinner båda halvlekarna mot Västerås (2.50)

"Malmö är för bra för de flesta lagen. Dom kommer köra över Västerås. Jag tror den här matchen är över innan den hunnit börja. Malmö roterar och gör lite byten i andra halvlek och in kommer spelare som vill visa upp sig och överkörningen fortsätter därför."


This is the stats tab
This is the post tip