Speltips: Asian under 3 mål till 1.75 hos bet365

________

Säsongens besvikelse Ljungskile befinner sig nu på sista plats i tabellen. Ett år där förväntningarna var ungefär att man skulle vara ett stabilt mittenlag men med många nya spelare som inte har rutinen för nivån. Det har trots allt blivit segrar mot en del topplag men resterande matcher har varit alldeles för svaga resultat. Den som däremot gjort det mer än godkänt är 19-årige anfallaren Aulon Bitiqi som nu rapporteras ha en del allsvenska intressenter. Ljungskile är nu uppe i fem raka matcher utan seger och det återstår nu bara en match innan det efterlängtade uppehållet. Man kan dock ha med sig en del bra prestationer och senast mot Olympic tycker jag man gjorde en riktigt bra insats som kunde blivit till tre poäng.

På besök kommer Ahlafors som var utdömda på förhand där diverse odds och förhandstips placerade laget på sista plats. De har däremot gjort en klart godkänd vår som gör att laget ligger på 12:e plats i serien. Det har gått mycket upp och ner, men överlag stått sig bra mot alla lag i serien. Nu har man lite mer nedåtgående trend med 1-9 två senaste matcherna, ska dock nämnas att matchen mot Trollhättan hade laget två utvisningar. Och senast mot Oskarshamn saknades flera viktiga spelare. Till denna match får laget tillbaka flertalet spelare från både avstängningar och skador vilket kommer vara välbehövligt inför denna viktiga match.

Sämst hemmafacit vs sämst bortafacit

Sista krafterna ska tas ut innan uppehållet. Och det är två rätt så slitna lag som haft tufft matchande på sistone i kombination med svaga resultat. Tror inte direkt självförtroendet är på topp i något utav lagen utan ser framför mig en tuff och jämn match där lagen tar ut varandra. Ahlafors har sämst bortafacit i serien och bara mäktat med två mål. Medan Ljungskile har sämst hemmafacit i serien med enbart fyra mål och fyra poäng. Det blir också så efter att ha tappat två ledningar senast och där även Ahlafors släppt in mycket mål på sistone så kommer det bli mycket fokus på defensiven. Det står enormt viktiga poäng på spel här och då säkerställer man defensiven först.

Speltips: Asian under 3 mål till 1.75 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip