Det är ett toppmöte i tabellen, i division 1 södra, när Ljungskile gästas av serieledarna GAIS på Skarsjövallen. Efter 13 omgångar skiljer det bara två poäng mellan lagen - som har radat upp segrar bakom sig. Båda lagen har tagit tre segrar och kryssat två gånger på de fem senaste omgångar. Snäppet vassare har ändå Ljungskile varit, som borde ses som en liten favorit till seger.

Dock har spelbolag gett GAIS förtroendet. Efter att ha kryssat mot Falkenberg och Olympic har GAIS besegrat IFK Malmö, genom ett mål på stopptid. Axel Henriksson gjorde segermålet i matchminut 92. Hemma på Bravida Arena blev det därefter en komfortabel seger och en håller nolla över Vänersborgs IF, där GAIS fick spela med en man mer i över 20 minuter. Starkt!

Det har lossnat ordentligt för Ljungskile, som har sprayat in mål. Minst två fullträffar har det blivit mot Oskarshamn, Ängelholm och Qviding - som har besegrats på raken. Under den tiden har Rekatochklarts spelexpert Oliver Bergman bara släppt in ett mål. Hela sju gånger har han och Ljungskile hållit nollan denna säsong - flest gånger av alla. Det är svårt att se Ljungskile som underdogs.

I mitt tycke är Ljungskile det klart bättre laget. Därmed lägger jag ett spel på en Ljungskile seger på asiatisk handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid kryss i matchen. Det blir en förlust vid en GAIS seger och vinst vid en Ljungskile seger.

Speltips Ljungskile - GAIS:
1 asian 0 (samma som Ljungskile draw no bet) - odds 2.20 hos Nordicbet & Betsson .

---
Preliminär startelva - Ljungskile:
Oliver Bergman, Gustav Källén, Daniel Garcia Olsson, Kenny Akamatsu, Sabarr Janneh, Samuel Ohlsson, Jared Odenbeck, Arlind Kalaja, Otto Louis Ingham, Murana Conteh & Anton Henriksson.

Preliminär startelva - GAIS:
Mergim Krasniqi, Viktor Krüger, August Wängberg, Axel Norén, Emin Grozdanic, Harun Ibrahim, Viktor Alexandersson, Julius Lindberg, Gustav Lundgren, Michael Kargbo & Ben Morris.
---

TV: Melker har fina drag på Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip