I den belgiska högsta divisionen tar Lokeren emot Club Brugge på Daknamstadion. Bortalaget är en klar favorit till cirka 1,40 i odds och bör givetvis ha stora chanser till att vinna detta möte. Lokeren är nämligen sist i tabellen medan Brugge ligger på en andra plats, sju poäng upp till ledarna Genk. Marknaden har över 2,5 mål linan som är given favorit och när Lokeren och Club Brugge möts så brukar det bli mål - från båda håll. Därmed är det av intresse att kika närmare på ett spel där båda lag gör mål.

Trots att Lokeren är jumbon i Jupiler League så spelar de en attraktiv fotboll, där de fyller på med många spelare i sina omställningar, kontringar och anfallsförsök. Detta har resulterat att laget under de två senaste matcherna dels har lyckats vinna med 2 - 0 hemma mot tabell femman St.Truiden samt förlorat borta mot Waasland-Beveren med 1 - 2. Trots en urusel borta statistik ska Lokeren ta med sig från den senaste matchen att de lyckades göra mål.

Hemmaplans statistiken ser betydligt ljusare ut, där Lokeren har i snitt ett mål per match. Mot Club Brugge har de på sistone också lyckats göra mål. De fem senaste matcherna har slutat med följande siffror:

Jupiler League: 14/9, 2018
Brugge 2 - 1 Lokeren

Jupiler League: 10/12, 2017
Brugge 3 - 1 Lokeren

Jupiler League: 29/7, 2017
Lokeren 0 - 4 Brugge

Jupiler League: 12/2, 2017
Lokeren 1 - 0 Brugge

Jupiler League: 14/8, 2016
Brugge 1 - 0 Lokeren

För bara några månader sedan möttes lagen och då lyckades Lokeren till och med göra mål borta på Brugge. Där gjorde Lokeren en stark prestation och det borde de kunna upprepa på hemmaplan också.

Brugge kommer till mötet efter att ha krossat Royal Antwerp med hela 5 - 1 hemma senast. Dock har Brugge både gjort mål och släppt in mål mot de flesta motståndare i ligan. Bortsett från det mållösa mötet senast mot Kortrijk så har Brugge släppt in mål i de fem senaste ligamatcherna, mot lag som Waasland-Beveren, Charleroi, Genk, St.Truiden och Standard Liege. I vissa av dessa möten har Brugge släppt in fler än ett mål bakåt, så jag ser goda möjligheter för Lokeren att göra mål på Brugge.

Då båda lagen brukar trivs med målskyttet mot varandra, samt att båda lagen kommer från matcher där de har gjort en del mål så är jag övertygad om att målformen håller i sig hos båda lagen. Jag finner ett värde i oddset 1.83 på att båda lag ska göra mål och lägger ett spel på utfallet. Oddset hittas hos Bethard & FastBet .

---
Preliminär startelva Lokeren: Olivier Deschacht, Ortwin De Wolf, Mehdi Terki, Omri Ben Harush, Joher Khadim Rassoul, Steve De Ridder, Lukas Marecek, Amine Benchaib, Jakov Filipovic, Mario Ticinovic & Djordje Jovanovic.

Preliminär startelva Club Brugge: Benoit Poulain, Wesley, Matej Mitrovic, Siebe Schrijvers, Marvelous Nakamba, Hans Vanaken, Ethan Horvath, Mats Rits, Emmanuel Dennis, Brandon Mechele & Clinton Mata.
---

This is the stats tab
This is the post tip