Inför den fjärde omgången av vitryska andra divisionen, Pershaya Liga, ligger Lokomotiv Gomel och Krumkachy i toppen av tabellen. I den fjärde omgången ställs lagen mot varandra på Stadyen DYuSSh-8, där Lokomotiv Gomel spelar sina hemmamatcher inför cirka 1 500 åskådare och är en liten favorit till seger. Det blir en jämn match som också borde bli målrik. Anledningen är att Lokomotiv Gomel och Krumkachy är överlägset de två lagen som har gjort flest mål i andra ligan.

Lokomotiv Gomel har nätat 11 gånger på tre matcher och Krumkachy 9 mål totalt. När Lokomotiv Gomel är på planen så är det full fart framåt som gäller direkt från startsignalen. Deras matcher har slutat 5 - 0 hemma mot Chimik Svetlogorsk, 3 - 2 borta mot FC Gomel och senast blev det 3 - 3 hemma mot Kaftan. Lokomotiv Gomel öser in mål framåt och läcker in mål bakåt.

Även Krumkachy har öst in mål i ligan och snittar tre gjorda mål per match. Deras siffror har skrivits till 4 - 1 hemma mot Mikashevichi, 4 - 0 borta mot Chimik Svetlogorsk och senast blev det 1 - 1 hemma mot FC Gomel. Förvisso har Krumkachy varit snäppet vassare i defensiven är Lokomotiv Gomel, men ändå släppt in mål i två av sina matcher mot sämre motståndare.

Allting talar för en målrik historia mellan de två offensivt starkaste lagen i ligan. Marknaden öppnade med oddset 1.50 på minst tre mål i tabellfinalen, men har sedan gått upp till fina 1.74 - som är av värde, i mitt tycke, på att det blir över 2,5 mål i matchen.

Speltips Lokomotiv Gomel - Krumkachy:
Över 2,5 mål - odds 1.74 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip