På Lokomotiv Stadium har Lokomotiv Moskva en svår uppgift framför sig när Atletico Madrid gästar dem i Champions League. Atletico Madrid ligger på en andra plats i gruppen efter två spelade matcher med tre poäng medan Lokomotiv Moskva är trean med en poäng. Gästerna är favoriter till seger eftersom de är det bättre laget och har nu vunnit sina tre senaste matcher. Precis som Atletico Madrid är svåra att bryta ner så är även Lokomotiv Moskva skickliga på att göra jobbet svårt för sitt motstånd.

Ett prov på hur svåra Lokomotiv Moskva är att slå visade de i sin senaste Champions League match mot de regerande mästarna Bayern München. Resultatet var 1 - 1 fram tills tio minuter kvar av matchen då Joshua Kimmich gjorde vinnarmålet för mästarna. Innan dess hade Lokomotiv Moskva tagit en imponerande poäng borta mot Red Bull Salzburg, i ett möte som slutade hela 2 - 2. Lika framgångsrika i sin offensiv tvivlar jag starkt på att Lokomotiv Moskva kommer att vara mot Atletico Madrid.

För ovanlighetens skull har det blivit målrika matcher för Atletico Madrids del i Champions League. Efter att ha förlorat stort mot Bayern München blev det en knapp 3 - 2 seger hemma mot Red Bull Salzburg. En av orsakerna till så många insläppta mål är att mittbackgeneralen José María Giménez har varit borta på grund av Covid 19. Han var tillbaka i förra ligamatchen och styrde väldigt mycket upp försvaret igen, i 3 - 1 segern borta mot Osasuna. Framåt har Atletico Madrid varit ojämna och gått av planen två gånger mållösa mot Villarreal och Huesca - där Atletico Madrid för övrigt bara har släppt in två mål på sex La Liga matcher.

Trots att Atletico Madrid är det starkare laget med en bättre form har de visat lite stabilitet inledningsvis på säsongen. De är fortfarande mästare på att försvara sig så Lokomotiv Moskva kommer att få stora problem med att bryta ner dem. Dock tror jag inte heller på att Atletico Madrid får det så enkelt, med tanke på vad Lokomotiv Moskva har visat i Champions League. Här gäller det också att värna om viktiga poäng i gruppen och då tror jag mer på en försiktig och stängd match med få gjorda mål.

Speltips Lokomotiv Moskva - Atletico Madrid:
Under 2,5 mål - odds 1.94 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

---
Bekräftad startelva - Lokomotiv Moskva:
Guilherme, Dmitry Zhivoglyadov, Slobodan Rajkovic, Murilo Cerqueira, Maciej Rybus, Vladislav Ignatiev, Daniil Kulikov, Grzegorz Krychowiak, Anton Miranchuk, Fedor Smolov & Ze Luis.

Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Kieran Trippier, Stefan Savic, José María Giménez, Renan Lodi, Angel Correa, Saul Niguez, Hector Herrera, Marcos Llorente, João Félix & Luis Suárez.
---

This is the stats tab
This is the post tip