Lopp 6 - 2140m volt

Här hittar vi omgången första spik I omgången, 13 Alfas Leonore. Man är endast streckad på 15% i nuläget och spelvärdet är högt. Alfas Leonore fick en för tuff resa i sin årsdebut nu senast efter att fått man fick trava på i tredjespår en bit för att sen hamna i dödens. Man orkade inte det upplägget vilket är fullt förståeligt. Nu har man fått en rejäl genomkörare i kroppen och formen bör vara framflyttad en del till dagens start. Skulle Alfas Leonore komma iväg bra från sitt springspår på tillägg och inte sitta alldeles för långt bak så har hon kunnande som räcker bra för detta motstånd. Det är ett öppet lopp på förhand där 8 Joyness, 1 Summertime S och 15 Diones Smaragd också är segeraktuella men jag är inne på att det ska vara en bra segerchans för Alfas Leonora och jag väljer att ta ställning i ett annars öppet lopp. När man även
får 7,50 i odds på att man vinner loppet så måste jag testa. För den lite mer passivare finns topp-3 I loppet till 2,50.

Motbud
8 Joyness är stark och rejäl märr som går hela vägen in i mål. Dock är man ingen blixt från start och kommer ikväll hamna bland de sista från spår två på bakvolten. Man står nästintill perfekt inne på pengarna och sitter hon bara hyggligt till kommer hennes tunga spurt blir svår att stå emot. Givet streck för den som garderar.

1 Summertime S. är ett fyraårigt sto som är lovande men som inte riktigt fått ut sin kapacitet under lopp. Farten finns och när Summertime S.börjar förstå vad tävlande handlar om kommer hon kunna klättra i klasserna. I regidebuten för Jan-Olov Persson senast blev det galopp som hårt spelad på toton. Ikväll har man ett perfekt utgångsläge och går man felfritt kommer man leda loppet länge.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

13 Alfas Leonore
Lopp 6 - Romme
Spel: Vinnare
Odds: 7,50 / 2,50
Bolag: bet365

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip