Lopp 6 - 2140m volt

13 Eagle Hall gjorde årsdebut i den senaste starten och han såg väldigt fin ut som fastlåst hela vägen in i mål via 13,7 i 800m. Nu med lopp i kroppen bör man dessutom gå framåt en hel del formmässigt och dessutom lättare man i balansen och är anmäld barfota fram. Det är osäkert hur man klarar av springspåret på tillägg men löser kusken Markus B Svedberg det momentet är detta en femåring man måste räkna in i seger diskussionerna. 13 Eagle Hall är en spelvärd häst i omgången och jag testar även att spela Vinnare till 3,25.

8 Modern Times gjorde bort sig i comebacken senast men har nu ändå fått en genomkörare i kroppen. Detta är ett fyraårigt sto som visade under förra säsongen att hon besitter en hel del talang som borde räcka en bit upp i klasserna. Modern Times är både snabb, stark och rejäl i sin aktion. Ikväll har man fått bra förutsättningar får att gå iväg felfritt från start, med bricka ett på tillägg. Får hon bara aktionen att stämma och inte fastnar på innerspåret är hon med och utmanar om segern.

4 Birbone O.K. är i nuläget favorit, men det köper jag inte riktigt. En fyraåring som fortfarande jagar första segern i karriären och som ikväll gör årsdebut där formen är ett frågetecken. Från bricka fyra kommer man troligtvis komma iväg bra och få ett bra lopp. Men tror det kommer bli tufft att stå emot de två nämnda ovan under slutvarvet i första starten för året.

Nämner även 10 Thanator som inte är helt att lita på. Men man kan öppna kvickt och visade vid segern för tre starter sedan att det finns kvalite i honom. Går man felfritt ikväll kan man vara skrällen som är värd att betala för vid större gardering på V64.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

13 Eagle Hall
Lopp 6 - Eskilstuna
Spel: Vinnare
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip