Lopp 7 - 2140m auto

14 Chatty Kronos var lovande som treåring och fick efter den säsongen hög förväntningar på sig, förväntningar som hon inte kunnat leva upp till än så länge i år. Men Chatty Kronos visade genom att kvala in till finalen av Stochampionatet att kunnandet finns där. I försöket till Stochampionatet för två starter sedan gjorde hon jobbet utvändigt om Imhatra Am och skulle hon göra om den insatsen här ikväll räcker det gott och väl för att segerstrida trots bricka 14. När vi får 2,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

6 Hobart har hittat formen igen efter att varit lite trevande under våren. Senast var upphämtningen efter galopp mersmakande och för två starter sedan satt man fast med krafter sparade på V75. Skulle Hobart hålla reda på benen hela vägen ikväll kommer det kunna räcka långt. Det är även anmält amerikansk vag igen vilket är ett plus.

2 Protector Tile har även han visat fin form och utveckling på slutet. Senast vann man via en bra avslutnigne efter att fått ett snällt lopp. Simon Helm har två segrar på tre försök med Protector Tile. Han är kvick iväg och skulle det inte kosta för mycket att hitta till ledningen ikväll kommer man bli svår att passera under loppet.

14 Chatty Kronos
Lopp 7 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip