Lopp 7 - 2140m auto

Prix Maharajah med 1.000.000kr i förstapris och ett spännande lopp är att vänta.

6 Mellby Free har vunnit det här loppet tidigare och har bra möjlighet att göra det igen. Mellby Free har siktats till kvällens start även om hon startat sparsamt under året. I den senaste starten vann man enkelt när hon gick undan från ledningen på pigga ben. Hon kan öppna rappt om Björn Goop begär men riskerar att få svar invändigt så taktiken känns på förhand oviss. Men hon är inte heller beroende av ledningen för att vinna loppet. Utan söker sig bara Björn fram för att inta position från start kommer hon inte bli lätt att stå emot den sista biten. Förstahäst i loppet.

Skrällen för mig är 3 Allegra Gifont som kommer från Alessandro Gocciadoro. Man meddelar från stallet att man siktat till kvällens lopp och det är även anmält barfota runt om, vilket känns spännande. Vi har ju sett tidigare hur Alessandro Gocciadoros hästar kan prestera när man matchat mot specifika lopp och är Allegra Gifont lika bra som vid segern i Lovely Godivas Minne tidigare i år kommer hon bli att räkna med även ikväll. Hon har fått ett bra utgångsläge och till 7% känns detta som ett streck med högt spelvärde. När vi får 2,20 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

4 Rebella Matters kan öppna kvickt och är den som kommer försöka ladda iväg för att hålla upp ledningen från start. Detta är ett sto som gjort det bra nere i Frankrike hos Jean-Michel Bazire. Med närmast kultfiguren Jos Verbeeck i sulkyn ikväll kommer inga fingrar att läggas mellan utan räkna med att ekipaget har siktet inställt på ledningen. Väl i den positionen kommer man kunna bita ifrån sig bra. I den senaste starten slutade man trea i ett lopp som Face Time Bourbon vann.

Nämner även 10 Chicharita som är en segermaskin, hon har segrat i tolv av sina 16 starter i livet. I den senaste starten studsade hon tillbaka till vinnarspåret igen efter att fått sin sex långa segersvit bruten näst senast. Bakspår är inte optimalt och hon möter några tuffa konkurrenter. Men det är spännande att det är anmält amerikansk vagn för första gången. Hon behöver lite tur från sitt bakspår ikväll men vid gardering ska hon inte nonchaleras.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Allegra Gifont
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,20
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip