Speltips Lopp 7 - 3 Allegra Gifont

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2021-08-18 20:15
Land: Sverige
Liga: Solvalla
Odds: 2.20
Tips: Plats
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Lopp 7 - 2140m auto

Prix Maharajah med 1.000.000kr i förstapris och ett spännande lopp är att vänta.

6 Mellby Free har vunnit det här loppet tidigare och har bra möjlighet att göra det igen. Mellby Free har siktats till kvällens start även om hon startat sparsamt under året. I den senaste starten vann man enkelt när hon gick undan från ledningen på pigga ben. Hon kan öppna rappt om Björn Goop begär men riskerar att få svar invändigt så taktiken känns på förhand oviss. Men hon är inte heller beroende av ledningen för att vinna loppet. Utan söker sig bara Björn fram för att inta position från start kommer hon inte bli lätt att stå emot den sista biten. Förstahäst i loppet.

Skrällen för mig är 3 Allegra Gifont som kommer från Alessandro Gocciadoro. Man meddelar från stallet att man siktat till kvällens lopp och det är även anmält barfota runt om, vilket känns spännande. Vi har ju sett tidigare hur Alessandro Gocciadoros hästar kan prestera när man matchat mot specifika lopp och är Allegra Gifont lika bra som vid segern i Lovely Godivas Minne tidigare i år kommer hon bli att räkna med även ikväll. Hon har fått ett bra utgångsläge och till 7% känns detta som ett streck med högt spelvärde. När vi får 2,20 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

4 Rebella Matters kan öppna kvickt och är den som kommer försöka ladda iväg för att hålla upp ledningen från start. Detta är ett sto som gjort det bra nere i Frankrike hos Jean-Michel Bazire. Med närmast kultfiguren Jos Verbeeck i sulkyn ikväll kommer inga fingrar att läggas mellan utan räkna med att ekipaget har siktet inställt på ledningen. Väl i den positionen kommer man kunna bita ifrån sig bra. I den senaste starten slutade man trea i ett lopp som Face Time Bourbon vann.

Nämner även 10 Chicharita som är en segermaskin, hon har segrat i tolv av sina 16 starter i livet. I den senaste starten studsade hon tillbaka till vinnarspåret igen efter att fått sin sex långa segersvit bruten näst senast. Bakspår är inte optimalt och hon möter några tuffa konkurrenter. Men det är spännande att det är anmält amerikansk vagn för första gången. Hon behöver lite tur från sitt bakspår ikväll men vid gardering ska hon inte nonchaleras.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Allegra Gifont
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,20
Bolag: bet365

Lycka till

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Lopp 7 - 3 Allegra Gifont
Spela på Speltips Lopp 7 - 3 Allegra Gifont
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
DrTrav - 18 Augusti 2021 - 18:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming