Lopp 7 - 2140m Volt

8 Eddy West är utan tvekan rätt favorit i loppet och utan strul ska det vara en bra chans att kliva runt sina konkurrenter. Han är dock inte den typen som bara går ut och gör jobbet och han brukar vilja ha lite tempo och få det serverat i ryggar för att prestera som allra bäst. Innerspår på tillägg är alltid lite lurigt dessutom och jag tycker en gardering är på sin plats.

11 Rotate kommer sätta nosen först över linjen när som helst och han var jättefin som tvåa bakom Unico Broline näst senast på Jägersro. Senast hamnade han fel på det från start i ett stenhårt V75-lopp och den starten är bara att glömma. Han har visat gryende form dessförinnan och omgivningen är mer lämplig nu.

3 Fighter fick bestämma i ledningen och vann i ett lite enklare gäng senast och kan han få fuska bort lite av loppet där framme nu också så leder han loppet länge, även om det är tuffare och hårdare hästar på tillägg.

10 Henry Flyer Sisu var ute i samma tuffa lopp som Rotate senast och höll godkänt som femma från ledningen men han var kanske ändå inte som allra bäst för dagen. Han kan mer och ska räknas tidigt med lite klaff på loppet.

7 Le Crack Sox är kvick iväg och från sitt springspår kan det bära hela vägen till ledningen. Det återstår att se om Fredrik B Larsson vill prova i den positionen men han var åtminstone fin efter uppehåll senast när han vann mot ett klart klenare motstånd. När vi får 2,50 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

7 Le Crack Sox
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip