Lopp 8 - 2140m auto
7 Manny Muscle blir storfavorit ikväll och detta är en individ som spås gå en ljus framtid tillmötes. Man tillhörde den som av många skulle utmana om Kriteriesegern förra året. Tyvärr för Manny Muscle var han inte som bäst den dagen och slutade en bit bak. Men en liten revansch fick man efter en vass avslutning i Breeders' Crown-finalen som räckte till andraplatsen. I den senaste starten var det årsdebut och intrycket vid segern var mersmakande, sista varvet travades på 11,3 i fin stil. Man är kvick iväg från start och trots spår sju är det troliga scenariot att man sitter i ledning efter en bit, och därifrån är man sen hästen att slå för övriga. Given förstahäst.

Men vill även lyfta fram 5 Hemisphere som var riktigt bra i årsdebuten för två starter sedan. I den senaste starten fick han inte aktionen att stämma och prestationen blev sämre. Han tränas av Fredrik Linder och detta är en individ som är högkapabel och besitter en vass speed tillslut. Ikväll blir det första gången barfota fram om vilket är intressant. Jag tror chanserna till att placera sig topp-3 I loppet ska vara goda och därför spelar jag Plats till 1,90.

Söker man ytterligare streck på ett V64 systeme så avslutade 3 Furies Rain 09,5 i 700m via vida spår bakom Manny Muscles senast. Ikväll har man ett bättre utgångsläge och med klaff längs vägen skulle man kunna vara med där framme.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

5 Hemisphere
Lopp 8 - Åby
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip