Likt i går spelas det även europeisk klubblagsfotboll och det finns det klart bra spel i Ludogorets hemma mot lilla Nordirländska Crusaders i Champions League-kvalet. Ludogorets är ett pålitligt Europaspelslag, som vi sett i Champions Leagues gruppspel och som förra året var bland de 32 bästa i Europa League.

Det bulgariska mästarlaget har 10 brassar i truppen – plus en hel del annan klass.
Ludogorets lämnar inget åt slumpen inför det här Champions League-kvalet man har varit i Belfast två gånger och tittat på Crusaders, och inspekterat planen, hotell osv.
Man har även träningspelat flitigt mot starkt motstånd (idel segrar) och genrepade med att slå Slavia Sofia i Supercupen med 1–0.
Så formen sitter där.
Truppen håller också hög klass.
Mot Slavia Sofia startade man med 6 brassar. Eller egentligen med 7 – en av två från Bulgarien i elvan är nämligen forwarden Marcelinho, men han har fått ett bulgariskt pass och 33-åringen var med och kvalade till VM i Ryssland (3 matcher/1mål).
Den andra bulgaren är landslagsbacken Svetoslav Dyakov.
Laget är väl samspelt, de flesta i startelvan har varit länge i Bulgarien. En som är ny är dock coachen Paulo Autori – men han fick en fin start då han direkt vann Supercupen förra veckan.
Nationalitet?
Brasse, så klart.

Crusaders är på en helt annan nivå och när man nu ska spela CL-kval saknas de två främsta backarna Colin Coates (33 matcher/5 mål) och Sean Ward (37/0) för att duon har åkt på semester!
Ni förstår nivån.
Bästa spelet i den här matchen har Bethard och det är spelet båda lagen att gör mål; nej. Det ger Bethard 1.46 i odds för och bet365 ger liknande.
Jag har svårt att se Crusaders hitta målet mot det här motståndet.

Ni som vill få upp oddset lite kan köra Över 2.5 mål i matchen och båda lagen gör mål nej till 2.10 hos bet365 . Det känns också som ett bra spel.

This is the stats tab
This is the post tip