Danska Midtjylland reser till Bulgarien där de gätar Ludogorets på onsdagen.
Mitt speltips: Ludogorets vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.
1.79 hos Casumo , Unibet eller LeoVegas .

Bulgariska Ludogorets har redan dragit igång sin tävlingssäsong. Det här blir sjätte tävlingsmatchen i augusti. En fördel jämfört med danska Midtjylland, vars tävlingssäsong dog för en månad sedan.

Ludogorets tog sig igenom EL-gruppspelet och hela vägen till slutspelsmatch mot Inter i förra årets säsong. Har börjat samla på sig en hel del europeisk erfarenhet och har gång efter annan visat sig väldigt svårspelade, särskilt på deras egen hemmaplan. Går in i den här matchen med tre raka segrar och verkar vara klart på gång nu.

Danska mästarna Midtjylland har inte lyckats ta sig in i CL-gruppspelet ännu. Ny stark säsong i ryggen inhemskt, men har inte haft någon större lycka i Europa under de senaste åren trots en storhetstid för klubben. Har framför allt släppt in alldels för många mål, vilket kan vara ett tecken på att den europeiska rutinen inte riktigt finns där ännu. Håller väl ungefär samma klass som MFF

Här kan de få klara sig utan brassen Evander. Han klev av på uppvärmningen inför förra veckans träningsmatch mot Reims och är ett frågetecken här. Den offensiva mittfältaren är en nyckelspelare för danskarna. Har öst in mål/assist senaste säsongerna och det är inte konstigt att han ryktats vara intressant för stora klubbar i Europa.

Även utan publik är det inte lätt att åka till Bulgarien och vinna. Ludogorets har gjort många bra resultat på hemmaplan senaste säsongerna och jag tror inte de förlorar här. Med den här märkliga tiden vi har haft under covid-19 tror jag det är en stor fördel att vara igång med tävlingsmatcher, vilket Ludogorets är. Kryss är väl inte otänkbart här då det som bekant är enkelmöte som gäller. Om vi har ett oavgjort resultat en bit in i andra halvlek lär väl ingen riskera något. Men skulle det sluta oavgjort får vi pengarna tillbaka, vilket känns bra här. Tror inte danskarna vinner i alla fall.

Speltips: Hemmalaget vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort. 1.79 hos Casumo , Unibet eller LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip