Tar MFF -2,5 mot Lund i Svenska Cupen. 2.05 hos 888sport , LeoVegas eller bet365 .

Malmö verkar ta den här matchen på rätt stort allvar. Bland annat är Molins aktuell för spel igen.
"Mot Lunds BK, på ett Klostergårdens IP som med all sannolikhet kommer att bli utsålt, är tanken att Molins ska göra comeback.
– Han kommer att vara med i truppen till 100 procent, säger Malmö FF:s huvudtränare Uwe Rösler vars plan är att mönstra en stark startelva mot Lunds BK.
– Det är en väldigt viktig match. Dels för att vi vill gå vidare i cupen och därigenom spela gruppspelet nästa år. Dessutom är den sista matchen som förberedelse inför matchen mot Genk.
– Om matchen utvecklas som vi hoppas så kommer han (Molins) att få minuter, säger Uwe Rösler.
Av de landslagsspelare som varit i väg under uppehållet kommer samtliga att vara tillbaka i Malmö till morgondagens match.
Dock kommer Fouad Bachirou inte tillbaka förrän tidigare på torsdagen.
– Planen är att han ska vara med i truppen, men inte spela från start, säger Uwe Rösler."

Den uttagna truppen är starkast möjliga, är i princip som en vanlig allsvensk trupp. Inte ens några junisar att fylla ut bänken med. Vi ska även komma ihåg att nuvarande MFF-upplaga är väldigt stark. Rotation innebär att spelare som Gall, Eric Larsson och Carlos Strandberg får speltid - allsvenska toppnamn.

Truppen:

1. Walter Viitala, Eric Larsson, Behrang Safari, Sören Rieks, Oscar Lewicki, Fouad Bachirou, Arnór Traustason, Markus Rosenberg, Carlos Strandberg, Guillermo Molins, Anders Christiansen, Romain Gall, Bonke Innocent, Marcus Antonsson, Lasse Nielsen, Andreas Vindheim, Johan Dahlin, Franz Brorsson, Felix Konstandeliasz, Hugo Andersson

Lund slutade ungefär mitt i tabellen i sin div 1-södra-serie. Vi såg i cupomgången i augusti att de flesta allsvenska lagen som tog matchen seriöst körde över motståndet från lägre divisioner. Malmös säsong lever i allra högsta grad då de fortfarande har ett par EL-matcher som gäller väldigt mycket - så räknar med att de hållt igång bra sedan Allsvenskan slutade. Med en stark startelva och hungriga bänkspelare som typ Molins ska Malmö ha toppchans på en klar seger här.

0-4?

This is the stats tab
This is the post tip