Lund har inte riktigt fått till det den här säsongen.
Det efter haft en hel del skador som stört laget.
Men nu ser det bättre och bättre ut. Till dagens match återkommer både mittbacken Geronomi Balint samt nyförvärvet från Eskilsminne Gustav Edén (innermitt) till truppen.
Det gör situationen klart bättre för LBK.
Lund har på slutet mött två tunga lag; Torn (2–2, h) och Landskrona Bois (0–2, b) så det är liksom inte nattsvart heller.
Man har plockat ihop totalt 8 poäng på 7 matcher och seger i dag, ja då blir man ett mittengäng. Ungefär där man ska ligga med det här materialet.
Framåt har man spets i spelare som Admir Osmancevic (var två säsonger i TFF), Jesper Rindmo (tillbaka i Lund efter en utflykt till Kristianstad), på mitten finns pålitlige Martin Johansson kvar, och i backlinjen hittas också massor av rutin i en sådana som Martin Rudolfsson och Johan Andersson (båda har 4-5 säsonger som ordinarie i Superettan). I backlinjen kommer nu då också Geronomi Balint in och förstärker efter skada.
Så Lund är kompetent.
I dag kommer Oddevold till Klostergårdens IP.
Oddevold har trassel då båda ordinarie mittbackarna; Besim Alimi 5/0 och 
Mergim Shala 7/0 är avstängda!
Det gör att Bohuslänningarna kommer med en rekordung backlinje; 3-spelare födda på 00-talet, där 18-årige Philip Engelbrektsson får göra sina första minuter i division 1. Det som mittback.
Oddevold har sedan några långtidsskadade spelare där största avbräcket är skadan på Jesper Lövdahl, back.
Med tanke på strulet i Oddevold och att det här redan i grunden är en jobbig bortamatch tycker jag att Lund ska ha vettig chans.
Raka ettan spelas till 2.15 hos SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip