SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Estadio Feliciano Cáceres tar mittenlaget Sportivo Luqueno emot tabelljumbon San Lorenzo i den högsta ligan i Paraguay. Det är kvalitetsskillnad mellan lagen, där Sportivo Luqueno har sju poäng fler än San Lorenzo efter 16 omgångar. Sportivo Luqueno har ryckt upp sig efter en seg inledning och har inför detta möte två segrar och en oavgjord match bakom sig. Formen är fin hos Sportivo Luqueno och på hemmaplan ska de ha en stor chans att besegra ligans överlägset svagaste bortalag i San Lorenzo.

Sportivo Luqueno klarade av att spela mållöst borta mot tabelltrean Libertad Asuncion i sin senaste match. Det var en stark laginsats som ledde dem till en poäng. Dessförinnan inkasserade Sportivo Luqueno två segrar mot Guarani borta med 1 - 0 och Diaz hemma med 4 - 1. Försvaret har steppat upp och bara släppt in ett mål under dessa tre matcher. Det är imponerande.

Mindre imponerande är formen hos San Lorenzo, speciellt på bortaplan. På hemmaplan har San Lorenzo klarat av att kryssa till sig poäng. Men på bortaplan har de inte haft någonting alls att hämta. Där har det blivit bara en oavgjort match och sju förluster på åtta bortamatcher totalt. San Lorenzo har fem raka bortaförluster, där de har gått av planen mållösa i de två senaste av dem.

Ingenting talar för att San Lorenzo ska vända sin negativa trend när de ska ta sig an formstarka Sportivo Luqueno borta - som har stärkt sitt försvar. San Lorenzo släpper in 2,4 mål i snitt på bortaplan. När de dessutom har en måltorka och har bara gjort två mål på de fyra senaste matcher totalt (båda målen kom i hemmamötet mot Olimpia Asuncion) blir detta ett väldigt tufft möte. Jag kan inte se San Lorenzo plocka några som helst poäng i denna kamp och spelar därmed på en rak etta i matchen.

Speltips Sportivo Luqueno - San Lorenzo:
1 - odds 2.20 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Sportivo Luqueno:
Nicolas Campisi, Paulo Lima, Fernando Martinez, Blas Diaz, Cristian Paredes, Isidro Pitta, Ariel Shuartzman, Walter Ortiz, Marcos Riveros, Orlando Gaona Lugo & Valdeci Moreira.

Preliminär startelva - San Lorenzo:
Wilson Quinonez, Nelson Ruiz, Andres Duarte, Victor Alejandro Gonzalez, Jordan Santacruz, Ignacio Mino, Gustavo Viera, Carlos Gonzalez, Alex Caceres, Sebastian Fernandez & Feliciano Brizuela.
---

This is the stats tab
This is the post tip