Speltips: Aston Villa leda i halvtid till 2.20 hos bet365 .
—-
Aston Villa besöker Luton Town under söndagens sena match i Premier League.

Hemmalaget fortsätter att skeppa mål i båda riktningar. NITTON insläppta mål på de senaste fem matcherna är makalöst svaga siffror och något som såklart inte kommer hålla i längden om man vill hänga kvar i Premier League.

Nu ställs man mot ett Aston Villa som lyckats hoppa upp på den berömda hästen igen efter ett par svagare resultat.
Två raka segrar mot Fulham respektive Nottingham Forest och en rad spelare som börjar hitta formen offensivt.
Douglas Luiz fortsätter producera poäng, Ollie Watkins fortsätter göra mål och när Leon Bailey verkar fått ordning på sina kvicka fötter blir Villas offensiv att räkna med även vidare.

Villa gör processen kort

Luton behöver som sagt täppa igen den där läckande defensiven, men det kommer bli lättare sagt än gjort mot detta Villa.
Bortalaget har gjort fjärde mest mål i ligan den här säsong, endast färre än suveräna trion City, Liverpool och Arsenal.

Trots att man spelar på hemmaplan får jag känslan av att man kommer få det svårt att hänga med redan från de första minuterna.

Truppläget i Aston Villa ser bra ut med ett par defensiva pjäser, så som Pau Torres och Ezri Konsa, påväg tillbaka och duon väntas båda vara med i truppen till den här matchen. Detta bör stärka chanserna att hålla Lutons trots allt hyfsade offensiv i schack.
När lagen möttes senast under säsongen vann man rätt enkelt och övertygande med 3-1. I den matchen hade man en 1-0 ledning med sig in i halvtid, och den linjen är jag inne på även denna gång.

Jag tror Villa har rätt goda möjligheter att göra processen ganska kort med detta svajiga och skakiga Luton.
När bet365 ger mig Aston Villa leda i halvtid till 2.20 har jag svårt att hålla fingrarna ur kakburken!
This is the stats tab
This is the post tip