Speltips: Luton dnb till 2.33 hos Expekt .
—-
Ny Premier League omgång står för dörren och viktiga poäng står på spel när Luton tar emot Brentford hemma på Kenilworth Road.

Detta är någonstans två lag som inte imponerat på mig över den här säsongen. Luton säger väl lite säg självt, men heller inte Brentford.
Det är för mig ett väldigt begränsat fotbollslag och det har visat sig ett antal gånger den här säsongen. Ivan Toney var väl den spelaren som bröt linjer och gjorde lite annorlunda saker, men nu har han blivit förvisad till bänken av någon anledning.

Luton ligger just nu på 18:e plats, men det är absolut inte kört. En poäng upp till Forest och två poäng upp till Everton ovanför strecket, vilket gör detta till en viktig match för lilla Luton. Lägg därtill att Everton och Forest möts denna omgång, vilket innebär att en Luton-seger hade tagit dem ovanför strecket.

Brentfords horribla bortafacit

Jag vet inte om jag är för låst på att Brentford är ett svagt lag, men jag kommer faktiskt ge Luton goda chanser att få med sig poäng från den här matchen.
Brentfords bortafacit den här säsongen är extremt svagt. Man har 2 segrar på de 20 senaste bortamatcherna i alla tävlingar, och även fast Kenilworth Road kanske inte varit den ”fästning” som Luton hoppades på är man betydligt starkare där än på bortagräs.
Allmänt då? Jo, Brentford har bara 1 seger på de 10 senaste matcherna i alla tävlingar.

Brentford kommer senast från en 2-0 seger mot jumbon Sheffield United, men det var absolut ingen övertygande seger. 1-0 kom via ett självmål efter dryga timmen och 2-0 på tilläggstid.
Brentford är inte helt trygga från att dras ner i bottenträsket, men det är trots allt ”bara” 7 poäng ner till Luton. Frågan är om motivationen hos Brentford är lika hög som hos Luton?

Brentfords svaga form, horribla bortafacit och Lutons förmodade höga motivation gör att jag ger hemmalaget en chans i detta möte.
Den raka segern känns lite väl, men Luton dnb till 2.33 hos Expekt ser jag definitivt värde i!
This is the stats tab
This is the post tip