Speltips: Liverpool asian -1,5 till 1.61 hos Expekt .
—-
Luton mot Liverpool tar plats under söndagen. Liverpool stora favoriter som sig bör, och även jag tror att Liverpool har goda chanser att vinna med ett par bollar.

Luton går fortsatt tungt i Premier League. Fem inspelade poäng på de tio första omgångarna och det är enligt mig tyvärr inget lag som är tillräckligt bra för att hänga kvar.

Liverpool imponerar på mig. Obesegrade sedan förlusten mot Tottenham och spelet växer och växer. Spelarna i anfallet ser bättre och bättre ut och nu är känslan att man även fått igång Darwin Nunez på riktigt. Mål i två raka matcher och där finns det mer att hämta.

En annan spelare som verkligen växlat upp är Dominik Szoboszlai, som mycket väl kan bli nyckeln för Liverpool i en sådan här match. Luton kommer ställa sig lågt, och då tror jag hans sylvassa högerfot kan bli avgörande både i passningsspelet men även på skott från distans.

Liverpool växer och växer

Kanske inte det roligaste spelet i historien, och inte det högsta oddset heller. Men Liverpool asian -1,5 till 1.61 hos Expekt tycker jag trots allt är spelvärt.
Kommer Liverpool upp i nivå ska man kunna vinna den här matchen relativt enkelt, och med offensiva spelare i form har man till och med råd att släppa in ett mål, som man ofta har en tendens att göra.

Mohammed Salah, Darwin Nunez och company tror jag går en ganska rolig eftermiddag till mötes. Liverpool ska vara både tre och fyra storlekar för stora för Luton och det litar jag på att man visar. Liverpool asian -1,5 till 1.61 spelas hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip