Speltips: Manchester United rak seger till 1.77 hos Betinia .
—-
Manchester United gästar Luton på Kenilworth Road under söndagens sena match.

Hemmalaget Luton kommer från en tung och märklig 3-1 förlust mot bottenkollegan Sheffield United senast. Just den typen av matcher kommer bli nyckeln för Luton om man vill ha en chans att klara kontraktet den här säsongen i Premier League.
Offensivt har målen faktiskt kommit i rask takt. Defensiven har däremot lämnat en väldans massa att önska. Sju insläppta på de två senaste matcherna håller såklart inte.

United då? Sex raka utan förlust och fyra raka segrar vilket faktiskt ger lite andrum för Erik ten Hag.
Offensivt har en hel del spelare vaknat till liv så som Höjlund, Rashford och Garnacho.
Defensivt, fortsatt upp och ner. Men ett Luton som lever en hel del på sina inlägg tror jag kan passa United rätt bra.

United börjar hitta form

United har varit i perioder tidigare där man fått känslan av att man är påväg uppåt, men ändå fallit tillbaka i gamla, trista vanor. Nu tycker jag dock man ser bättre ut. Det finns en offensiv spets och skicklighet som ska kunna ta dem förbi ett lag som Luton.

Bortsett från den märkliga segern mot Brighton med 4-0 har Lutons hemmaplan faktiskt inte varit speciellt jobbigt att åka till, vilket bör get United en ytterligare känsla av att man faktiskt är favoriter här och bör spela utifrån det.

Luton borta har tidigare under säsongen varit en match som mycket väl kunnat klassats som en potentiell plump i protokollet för United. Jag tror dock man tagit sig förbi den tröskeln nu.
Manchester United rak seger till 1.77 spelas hos Betinia !
This is the stats tab
This is the post tip