Speltips: Tottenham asian -1,5 till 2.25 hos Expekt .

Luton Town ska försöka studsa tillbaka från den tunga förlusten mot Burnley i tisdags när Tottenham kommer på besök. Spurs kommer från den omtalade om smått otroliga segern mot Liverpool som innehöll VAR-haveri, röda kort x2 och ett självmål i 90+6.

Vi börjar med Luton. Man tog sin första seger i Premier League mot Everton på bortaplan i matchen innan förlusten senast mot Burnley. I den matchen var det dock mer Everton som var dåliga än Luton som var bra. Jag ser inte att Luton klarar sig kvar den här säsongen. Man är tillsammans med Sheffield United de klart sämsta lagen i ligan enligt mig och här tror jag man får det supertufft.

Spurs flyger högre och högre

Segern senast mot Liverpool var kanske inte den mest välförtjänta i historien, men man är inne i ett flow just nu där man bara vinner och vinner. En poäng bakom City i ligatoppen och så länge Son, Maddison etc är skadefria och i form tror jag Spurs kommer fortsätta flyga.

Luton har inte åkt på speciellt många större förluster den senaste tiden, utan det har varit uddamålsförluster väldigt ofta. Här tror jag dock det ligger en större förlust i korten.
Luton har även haft ett väldigt fint schema den senaste tiden där man mött Fulham, Wolves, Everton och Burnley. Det har varit i dessa matcher man behöver ta sina poäng, och det har man inte gjort tillräckligt bra.

Jag ser en matchbild som nästan är handbollsliknande framför mig. Luton kommer stå lågt och då är det bara upp till Spurs att hitta nycklarna för att dyrka upp försvaret. Kommer Spurs upp i någon typ av nivå ska man ha goda chanser att vinna matchen med minst två mål, vilket gör att mitt spel blir Tottenham asian -1,5 till det väldigt fina oddset 2.25 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip