The Championship har premiär ikväll fredag – nu är vi igång på riktigt!
Här tar Luton emot Middlesbrough. Två stabila lag där Luton stod för ett otroligt hemmafacit förra säsongen.
Tipsen om vem som plockar trepoängaren i detta möte går isär. Mitt tips? Båda lagen hittar nätmaskorna till 1,80x hos bet365 . Tror vi får en jämn kamp där båda lagen går offensivt för att imponera i säsongstarten.

Stor omsättning på Lutons trupp med bland annat en ny tränare i form av Graeme Jones. Flera nya spelare men den goda stämningen från förra säsongen ska bidra in i denna säsong. Ny målvakt i buren också. Värvningen av Simon Sluga blev nytt värvningsrekord för klubben.
Stod för en otrolig prestation förra säsongen då laget inte förlorade hemma på Kenilworth Road en enda gång under säsongen. Luton avslutade förra säsongen med att gå obesegrade i tio raka matcher. Nu under försäsongen har de vunnit tre matcher men också åkt på en rejäl torsk – 1-5 mot Norwich. Bör fungera som väckarklocka för Luton inför seriepremiären här.

Middlesbrough har även de varit aktiva under försäsongen. Två offensiva värvningar i form av Marcus Browne och Marvin Johnson där båda förväntas starta i premiären. Imponerat under försäsongen.
Laget har några bekymmer i försvaret inför denna match. Dael Fry och George Friend har dragits med småskavanker och ännu oklart om de kan starta här.
Jonathan Woodgate har tagit över skutan efter Tony Pulis. Han har stora förväntningar på sig.

Förväntade startelvor:
Luton : Sluga - Cranie, Bradley, Pearson, Galloway - Tunnicliffe, Shinnie, Mpanzu - Lee - Collins, McManaman
Middlesbrough: Randolph - Howson, Ayala, Shotton, Friend - Wing, Saville, McNair - Johnson, Assombalonga, Browne

Tycker det finns gott om offensiv power i dessa två lag. Luton kan, med deras positiva känsla från förra säsongen, göra en bra prestation här på Kenilworth Road. Middlesbrough får ändå ses som snäppet favoriter och pressen ligger på Woodgate här för att få en positiv start, mot nykomlingarna.
Middlesbrough med lite bekymmer i försvaret också.

SPEL: Både lagen gör mål till 1,80x
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip