Speltips: Båda lagen gör mål till 1.80 hos bet365.

Luton gör sin efterlängtade hemmapremiär i Premier League den här säsongen när West Ham kommer på besök under fredagskvällen.

Utöver att det är Lutons hemmapremiär är det även två lag som har fått olika starter på den här säsongen. Luton just nu nästjumbo på noll poäng, dock med en match mindre spelad, och West Ham på en andraplats med sju poäng. David Moyes har efter förra säsongens debacle fått sitt West Ham på rätt bana igen, och det blir spännande att se om man kan bibehålla en bra form under resten av säsongen.

Luton har som väntat fått en tuff start på sin PL-sejour. Förluster med 4-1 och 3-0 mot Brighton respektive Chelsea är såklart inte super, men det är två tuffa motstånd att få i sina två första matcher i högstaligan. Det enda målet man har gjort hittills är på straff, och jag skulle ljuga om jag sa att spelet har sett superbra ut.

Ett Luton fyllt med hemmaluft

Kenilworth Road har rustats upp för att klara Premier League-standard, och känslan är att det är på hemmaplan man kommer ta sina poäng i år. Jag har väldigt svårt att se Luton gå mållösa från sin hemmapremiär med publiken i ryggen. Inramningen som kommer att skapas på lilla Kenilworth Road lär vara elektrisk, och med det stödet i ryggen måste man lyckas hitta nätet, oavsett hur dåliga laget är. Annars gör man det nog aldrig. Jag tror dock att West Ham kommer göra detsamma.

West Ham har som sagt fått en fin start på den här säsongen. Ingen bländande fotboll kanske, men ett lag som verkar fungera och spela på det sätt som David Moyes önskar. Man lägger sig gärna lågt och ställer om, samt fokuserar på sina fasta situationer med nyförvärvet James Ward-Prowse i spetsen. Mot Luton kanske man behöver styra spelet en aning mer än i tidigare matcher, men det ska man kunna lösa.

Jag tror som sagt att Luton spräcker sin målnolla i sin hemmapremiär, men jag tror också att man är för svaga för att stå emot West Ham i nittio minuter sett till formen West Ham befinner sig i. Jag spelar därför BLGM till 1.80 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip