Nederländerna vinner + håller nollan mot Luxemburrg, finns under specialarfliken på bet365 .

Att holländarna kom ifrån matcherna borta mot Sverige och hemma mot Frankrike med enbart en poäng berodde på en hel del oflyt. De flesta kommer säkert ihåg matchen mot Sverige: stort spelövertag och chanser i mängder, men en storspelande Robin Olsen satte stopp. Dessutom ett tveksamt bortdömt mål i slutet.

Var bra med även mot Frankrike (torsk 1-0). Kunde mycket väl fått med sig ett kryss därifrån.

Självklart bara seger som gäller här:

1 Frankrike 4 3 1 0 7-2 10
2 Sverige 4 2 1 1 6-3 7
3 Nederländerna 3 1 1 1 5-3 4
4 Bulgarien 3 1 0 2 5-10 3
5 Vitryssland 3 0 2 1 2-5 2
6 Luxemburg 3 0 1 2 4-6 1

Efter det katastrofala EM-kvalet känns det som att Nederländerna är lite på g igen. Truppen är stark, även om de kanske är en bit efter Europas allra bästa. Av det jag sett tycker jag dock laget känns på rätt väg, verkar vara mer ett lag som drar åt samma håll.

Tänkbart lag:

Stekelenburg;
Martins Indi, Bruma, van Dijk, Blind;
Wijnaldum, Sneijder, Klaassen;
Robben, Dost, Depay.

Luxemburg har stora frågetecken på Aurélien Joachim, deras bästa anfallare. Dragits med en knäskada och om han nu spelar lär han inte vara 100. Tre mål hittills i kvalet. Även en avstängning i backlinjen.

Oavsett vilket, att de gör mål mot kvalificerat motstånd hör inte till vanligheterna. Har visserligen tagit kliv framåt senaste åren, men är fortfarande en bit efter de större fotbollsnationerna. Nederländerna är så pass med skickliga med boll, så det lär mest bli att slå ifrån sig för Luxemburg här.

Tycker holländarna har bra chans att vinna klart här, men väljer vinna + hålla nollan i stället. Inte otänkbart att de "spelar av" matchen vid ledning med 1/2-0, snarare än att de blåser på för trean.

Har hursomhelst svårt att se hemmalaget näta här.

0-2/3?

This is the stats tab
This is the post tip