I den tredje kvalomgången av Europa League erbjuder marknaden ett attraktivt odds på spanska Espanyol när de åker till Swissporarena i Schweiz för att möta Luzern. Det är den första matchen av två och det handlar om två lag med olika formkurvor tidigt i säsongen. Luzern har hunnit spela tre matcher i schweiziska superligan utan att ha imponerat medan Espanyol har varit lysande ett längre tag, samt under kvalet till Europa League så det finns ett värde att hämta i en rak tvåa.

Sedan storebror Barcelona vann med 2 - 0 mot Espanyol i La Liga så satta Espanyol in den högsta växeln och avslutade ligan med 9 matcher utan förlust. Fem av dessa matcher vann Espanyol. Sedan dess har de förlorat sin bästa back, Mario Hermoso, till Atletico Madrid och spelat två vänskapsmatcher. Mot Peralada, som spelar i Segunda Division B, blev det 6 - 0 vinst och mot Lens, som spelar i franska andraligan, blev det 3 - 1 vinst. I Europa League kvalet fick de börja med att besegra Stjarnan med 4 - 0 hemma och sedan 3 - 1 borta. Espanyol har verkligen spottat in mål och kommer att göra så även mot Luzern.

Efter att ha spelat tre matcher i den schweiziska superligan har Luzern en vinst, ett kryss och en förlust. De har varit helt okej bakåt och släppt in endast ett mål, men framåt betydligt sämre med endast två gjorda mål, som kom i den första matchen borta mot St Gallen. Sedan dess har de spelat mållöst mot jumbon Zürich hemma och 0 - 1 borta mot Servette. Det kommer att bli ännu svårare att lyckas göra mål på Espanyol, vars försvarsspel är egentligen nyckeln till den stora framgången.

I Europa League har Luzern kvalat vidare genom att slå KI Klaksvik från Färöarna med 1 - 0 i båda möten. Att de vinner hemma mot KI Klaksvik med endast 1 - 0 visar återigen det stora problemet med målskyttet. Lägg därtill att Luzerns mål kom i den absolut sista sekunden så hajar ni min poäng. Detta håller inte när Espanyol kommer på besök, där jag är övertygad om att Espanyols fina målform kommer att fortsätta även mot Luzern. Därmed spelar en rak tvåa i matchen till 1.76 i odds.

Själva oddset finnes hos Betsson , Betsafe & Nordicbet .

---
Bekräftad startelva Luzern:
Marius Muller, Silvan Sidler, Lazar Cirkovic, Lucas Alves, Otar Kakabadze, Tsiy William Ndenge, Idriz Voca, Christian Schwegler, Blessing Eleke, Shkelqim Demhasaj & Marvin Schulz.

Bekräftad startelva Espanyol:
Diego Lopez, Didac Vila, Lluis Lopez, Naldo, Javi Lopez, Adria Pedrosa, Marc Roca, Victor Sanchez, Oscar Melendo, Facundo Ferreyra & Borja Iglesias.
---

This is the stats tab
This is the post tip