SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Groupama Stadium möts två stora franska lag när Lyon tar emot Monaco. Efter sju spelade omgångar befinner sig båda lagen i mitten av Ligue 1 tabellen, där gästerna har kammat hem en poäng mer. Formen talar dock till Lyons fördel, som kommer till denna match med en stark seger i ryggen, medan Monaco fick nöja sig med oavgjort senast och har en förlust innan dess. Lyon har på alla sätt en bättre trupp än Monaco. När Lyon äntligen har visat lite bra form också tror jag på att de tar en ny trepoängare.

Innan segern senast hade Lyon problem med att vinna matcher. De spelade oavgjort tre gånger i rad mot Lorient, Nimes och Marseille innan deras resa till Strasbourg. En bortaseger med 3 - 2 var nödvändig för självförtroendet. Lyon startade piggt och hade en 3 - 0 ledning i pausvilan. Men de slappnade av för mycket i den andra halvleken och bjöd in Strasbourg i matchen. Lyon var det bättre laget som ändå höll undan till slut. Spelarna såg motiverade ut och kommer med positiv energi till denna match.

Det har gått sådär för Niko Kovac Monaco på sistone. Spelet har inte riktigt stämt, i synnerhet på bortaplan där laget har två raka förluster mot Rennes och Brest. Det såg även illa ut i den senaste matchen hemma mot Montpellier, där Monaco behöver ett straffmål av Wissam Ben Yedder för att rädda en poäng. I mitt tycke är det helt klart defensiven som har svikit laget, där Monaco har släppt in mål i alla matcher utom mot Metz i början av säsongen. Mot Lyon kommer det återigen bli tufft att hålla nollan.

Till denna match får Lyon tillbaka Bruno Guimaraes efter en avstängning, samt Maxence Caqueret som har återhämtat sig från coronavirus. Dock är mittbacken Jason Denayer fortsatt skadad och ett avbräck. Monaco har Fodé Ballo och Aleksandr Golovin fortfarande skadade. Då Lyon visade lyckade form i sin offensiv senast, samt att laget i övrigt är skickliga på att försvara sig, är jag övertygad om att Lyon gör fler mål i matchen än vad de släpper in. Därmed lägger jag ett spel på en rak hemmaseger till Lyon.

Speltips Lyon - Monaco:
1 - odds 1.80 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Lyon:
Anthony Lopes, Leo Dubois, Marcelo, Sinaly Diomande, Maxwel Cornet, Lucas Paqueta, Thiago Mendes, Houssem Aouar, Karl Toko Ekambi, Memphis Depay & Tino Kadewere.

Bekräftad startelva - Monaco:
Benjamin Lecomte, Djibril Sidibe, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Ruben Aguilar, Aurelien Tchouameni, Florentino Luis, Youssouf Fofana, Stevan Jovetic, Wissam Ben Yedder & Gelson Martins.
---

This is the stats tab
This is the post tip