Nice som satsar hårt har börjat ligan BEDRÖVLIGT.
1 poäng trots ett tacksamt schema; Reims (h), Caen (b) och Dijon (h).
Senast föll man med hela 4–0.
Är laget så här dåligt?
Absolut inte.
Nice har trots utdelningen inte spelat så uselt och kommer nu otroligt ut otroligt taggat.
Dessutom gör äntligen lagets största profil – Balotelli – äntligen comeback. Italienaren med 18 mål och 11 gula kort förra säsongen har varit avstängd i de tre första matcherna.
Att Balotelli är tillbaka betyder otroligt mycket för Nice som skapat flest chanser i samtliga matcher i serien – men varit för ineffektivt.
Rutinerade backstjärnan Christophe Jallet är också tillbaka.
Lyon då?
Har ett ungt lag som inte är så tokigt. Till den här matchen har man dock ett tungt avbräck då man precis har sålt sin bäste forward Mariano Diaz – gjorde precis som Balotelli 18 mål förra säsongen – till Real Madrid.
Jag tycker Lyon är för stora favoriter i kväll och kommer inte röra ettan till 1.35.
Med tanke på att Balotelli är tillbakaoch hela Nice bara skriker efter poäng tror jag det kan smälla flera än en gång i kväll.
Jag gör faktiskt 2 spel på den här matchen – båda känns klart vettiga.
Nice att få flest kort spelas till 1.65 hos 888sport finns till samma odds hos LeoVegas och Unibet .
Ni som har bet365 kan göra Nice -1 kort asian. Då får ni pengarna tillbaka om Nice "bara" vinner kortmatchen med 1 kort. Hos bet365 finns även Nice över 2.5 kort till 1.83.
Jag kör dock spelet – vinna kortmatchen till 1.65 – hos 888sport .
Ett desperat Nice med en övertaggad Balotelli... Ni kan väl själva räkna ut hur det kan sluta. Nice kommer att slita, kriga, och dra på sig en hel del frisparkar och kort. För viljan kommer det i alla fall inte vara något fel på...

Ytterligare ett spel som känns väldigt bra är Memphis Depay att INTE göra mål i matchen till 1.87 hos 888sport – finns till samma odds hos LeoVegas och Unibet .
Memphis Depay gjorde ett starkt fjolår med 19 mål på 36 matcher, men spelade då ihop med en viss Mariano Diaz. Innan den säsongen har Depay inte glänst. Och hittills har det blivit 1 mål på tre matcher – satte 2–0-målet i premiären.
Tycker 1.87 för att han går mållöst är för högt för att inte testa...
Straffskytt är sannolikt Fekir.

Matchen tv-sänds på Viasat fotboll och streamas även av bet365 .

Lyon : A.Lopes – Rafael, Marcelo, Morel, Fer.Mendy – Tousart, Ndombélé – Be.Traoré, N.Fekir (cap), Terrier – Depay

Nice : Benitez – Burner, Hérelle, Dante (cap), Boscagli – Lees-Melou, Tameze, Cyprien – Saint-Maximin, Balotelli, Moalida

This is the stats tab
This is the post tip