I franska Ligue 1 letar Lyon förbrylt efter formen när Toulouse gästar dem på Parc Olympique Lyonnais. Efter att ha inlett ligaspelet briljant har Lyon fyra raka nederlag bakom sig. Ändå ligger de på en sjunde plats i tabellen och har en stark trupp. Toulouse har blandat segrar med en hel del förluster i de senaste omgångar och riskerar att bli slagna med stora siffror.

När säsongen startade såg Lyon ut att vara ett lag som skulle utmana om titeln. Efter fem omgångar hade de fyra segrar och en oavgjord match. Därefter kom en formdipp i form av fyra förluster - där tre av dessa har kommit på bortaplan. Förlusten som kom på hemmaplan var mot stormakten PSG. Inget att skämmas över, direkt. Annars har hemmaspelet sett riktigt bra ut. I sjukstugan finns spelare som Castello Lukeba, Romain Faivre, Moussa Dembele, Malo Gusto, Corentin Tolisso och Julian Pollersbeck.

Toulouse själva har avbräck i skadade Rafael Ratao och Rhys Healey. Samt att ytterbacken Mikkel Desler är avstängd, efter att ha blivit utvisad i derbysegern över Montpellier på Stadium Municipal de Toulouse senast. Segersiffrorna skrevs till 4 - 2, efter mål av Stijn Spierings, Brecht Dejaegere, Fares Chaibi och Zakaria Aboukhlal. Dock är även Toulouse bortasvaga, med tre raka förluster på resande fot. Nykomligen har lyckats ta elva poäng efter nio omgångar - som räcker till en tolfte plats i tabellen.

Även om Lyon inte är i toppslag och har förluster bakom sig mot bra lag ska de inte ha bekymmer med att slå Toulouse hemma. Därmed blir det ett spel på att Lyon vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en bortaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak Lyon seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

Speltips Lyon - Toulouse:
1 asian -1. Odds 1.81 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Lyon:
Anthony Lopes, Henrique Silva, Jerome Boateng, Sinaly Diomande, Nicolas Tagliafico, Johann Lepenant, Maxence Caqueret, Houssem Aouar, Tete, Karl Toko Ekambi & Alexandre Lacazette.

Preliminär startelva - Toulouse:
Maxime Dupe, Moussa Diarra, Anthony Rouault, Rasmus Nicolaisen, Issiaga Sylla, Stijn Spierings, Brecht Dejaegere, Branco Van den Boomen, Zakaria Aboukhlal, Thijs Dallinga & Fares Chaibi.
---

This is the stats tab
This is the post tip