Lyon och West Ham möts i en avgörande match i kampen om en plats till semifinal och detta på Parc Olympique Lyonnais under torsdagskvällen.

Rond ett blev en tuff och jämn match som slutade 1-1 och detta trots att Lyon fick spela med en match mer i princip halva matchen. Aaron Cresswell i West Ham ådrog sig nämligen ett rött kort i slutet av den första halvleken och finns därav inte tillgänglig för spel i denna viktiga retur.

Lyon har brassen Thiago Mendes på skadelistan då denne ådrog sig skada häromsistens och detta gör att läget på mittfältet i hemmalaget börjar bli ansträngt. Sedan tidigare har Lyon nämligen Maxence Caqueret på frånvarolistan och så även långtidsskadade Sinaly Diomande.

Tveksamma till spel är Houssem Aouar och Tanguy Ndombele. Även målvakten Anthony Lopes uppges som tveksam då denne klev av från spel redan med halvtimmen spelad i ligamötet med Strasbourg senast.

I West Ham finns Kurt Zouma på skadelistan utöver avstängde Cresswell.

Senast lagen möttes kom lagen upp i två mål totalt och då stod de för varsin fullträff.
Hemmalaget inledde bäst på målfronten genom Jarrod Bowen som satte matchens förstas mål i matchminut 52, men i den 66'e kom kvitteringen från Lyon genom Tanguy Ndombele.

Nu ska det avgöras vilket av dessa lag som går till semifinal och jag tror att vi återigen kommer få se en jämn match där det inte blir allt för mycket nätrassel och inte heller någon hörnrik match, i alla fall inte utöver det vanliga.

På Olympic Stadium bjöds vi på fem hörnor över 90 minuter plus tillägg, hur många blir det nu? Inte över tolv i alla fall...

SPELTIPS
Via spelbyggaren hos Unibet kan man snickra ihop under 3,5 mål totalt ihop med under 11,5 hörnor.
Detta spel ger 1.75 och det är vad jag fastnar för i denna viktiga retur!