SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Sammy Ofer Stadium i Haifa ställs Maccabi Haifa från Israel mot Zeljeznicar från Bosnien i den första kvalomgången till Europa League. Det är ett singelmöte där vinnaren avancerar vidare till nästa kvalomgång. Maccabi Haifa är megafavoriter till att slå Zeljeznicar och jag är övertygad om att de gör detta med stora siffror. Dels är Maccabi Haifa flera högre klasser än vad Zeljeznicar är och dels är även formen fin hos hemmalaget medan gästerna kommer till detta tuffa möte med en förlust i ryggen.

Maccabi Haifa tog en andra plats i israeliska Premier League förra säsongen och får därmed kvala till turneringen. De imponerade stort i sitt anfallsspel där de klarade av att näta 73 mål på 36 matcher, vilket ger dem en snitt på två mål per match. Då är israeliska Premier League betydligt tuffare och högre rankad än bosniska Premier League i jämförelse. Maccabi Haifa har inlett denna säsong genom att ta en imponerande 2 - 1 seger borta mot Hapoel Hadera - båda mål gjorda av Nikita Rukavytsya.

Zeljeznicar har också imponerat i sin liga och kommit tvåa förra säsongen. Men de har mött ett betydligt lättare motstånd i alla matcher än vad Maccabi Haifa har gjort. Jag tar ingenting ifrån Zeljeznicar, som har startat denna säsong imponerande och vunnit de fyra första matcherna. Den femte matchen, som spelades senast hemma mot bottenlaget Mladost Doboj Kakanj, var ingen bra dag alls för Zeljeznicar - som förlorade matchen med 0 - 1. Anfallsspelet var uddlöst och laget hade svårt att skapa chanser.

Mål kommer Zeljeznicar att släppa in även mot Maccabi Haifa, som har hittat målformen direkt i öppningen av säsongen. Att Zeljeznicar var fantasilösa framåt i sin senaste match bäddar inte gott inför denna stentuffa drabbning. Zeljeznicar hade behövt vinna den sista matchen och ha ett bra självförtroende. I stället kommer Zeljeznicar till drabbningen med en förlust, så uppladdningen är inte optimalt. Maccabi Haifa ska inte ha några problem med att vinna matchen med fler än ett måls marginal.

Speltips Maccabi Haifa - Zeljeznicar:
1 asian hcp -1,5 (samma som Maccabi Haifa -1,5 mål) - odds 1.93 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Maccabi Haifa:
Josh Cohen, Ayid Habshi, Ernest Mabouka, Ofri Arad, Sun Menahem, Neta Lavi, Yuval Ashkenazi, Tjaronn Chery, Mohammad Abu Fani, Yanic Wildschut & Nikita Rukavytsya.

Bekräftad startelva - Zeljeznicar:
Irfan Fejzic, Eldar Sehic, Luka Miletic, Aleksandar Kosoric, Sinisa Stevanovic, Mehmed Alispahic, Haris Hajdarevic, Mladen Veselinovic, Semir Stilic, Ante Blazevic & Ivan Lendric.
---

This is the stats tab
This is the post tip