Andra omgången av Europa League bjuder på en hel del intressanta och öppna matcher. Mest oddsvärde hittar jag på Netanya Stadium där israeliska Maccabi Tel Aviv tar emot spanska Villarreal. Marknaden är redan på väg upp på Villarreal, som befinner sig i en riktigt formsvacka, så ett spel på att Maccabi Tel Aviv åtminstone inte förlorar matchen och därmed tar en poäng kan läggas med gott samvete omgående.

För två veckor sedan blev det en 0-1 förlust borta mot Slavia Prag, där Maccabi Tel Aviv ägde matchen med 64 % bollinnehav. Sedan dess har de vunnit en match och kryssat i den sista matchen och är nu redo återigen för Europa League spel. Jordi Cruijff har fått en bra öppning med Maccabi Tel Aviv där de efter fem spelade ligamatcher ligger trea i tabellen - tre vinster, en oavgjord och en förlust. På hemmaplan är laget alltid hemmastarkt och kan utmana alla lag i denna cup. Näst ställs de mot Villarreal i ett möte som är helt öppet, i mitt tycke.

Oj, vilken bedrövlig prestation Villarreal stod för i den senaste bortaförlusten mot Getafe. Det blev hela 0-4, där det dessvärre slarvades rejält i försvaret. Det som brukar vara Villarreals starkaste sida, en stabil backlinje som är svår att passera och extremt få insläppt mål överlag, svek verkligen senast. Även i övrigt, i ligan, har det varit berg och dal bana med två vinster, en oavgjord och tre förluster. Alltså, endast två vinster på sex ligamatcher, utan att Villarreal egentligen har mött något av topplagen. Då formen är usel och detta är det första mötet lagen emellan ser jag detta som en öppning för Maccabi Tel Aviv.

Ett hemmastarkt lag möter ett Villarreal ur form och jag kan verkligen inte hitta någon favorit i mötet. Därmed finner jag ett stort värde i att spela på 1X i matchen, att Maccabi Tel Aviv vinner matchen eller spelar kryss, till hela 1.84 i odds hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip