Dortmund gästar Mainz på onsdagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen. bet365 , där du även kan livestreama matchen.

Håller hemmalaget högre än Augsburg, som Dortmund mötte i lördags. Så svårare match här. Men tycker att Dortmund såg väldigt bra ut offensivt och 4-3-segern var nästan i underkant. I differens mellan lagen framför allt, men nästan vad gäller antalet gjorda mål också. En käftsmäll var att Bellingham drog på sig gult kort och är avstängd här - stort avbräck såklart. Men i övrigt ser truppläget bra ut - senast hoppade Haller in exempelvis. Två andra inhoppare blev målskyttar dessutom, så bredd finns.

Defensiven får väl ses som en minuspost. Tre insläppta mot ett begränsat Augsburg på hemmaplan imponerar inte direkt. Det var en lite klassisk Dortmund-insats med full fart framåt och försök i bästa fall hålla hyfsat tätt bakåt.

Mainz inledde "vårsäsongen" med 1-1 i Stuttgart. Rätt intetsägande match där hemmalaget nog var snäppet bättre. Kunde definitivt blivit fler mål i matchen. Nu hemmaplan och Mainz lär känna att de har chansen här. Dortmund har tagit 19/28 poäng på hemmaplan - borta har de förlorat 5 av 8. Bellingham borta också som sagt. Och bortalaget har bara hållit nollan i en enda bortamatch hittills. Efter segern mot Hertha Berlin i augusti har Dortmund släppt in 3, 3, 2, 1, 2 och 4 mål i sina bortamatcher. Inte så att de mött Bayern varje match heller direkt. Så nog borde Mainz kunna skra ihop tillräckligt för ett eget mål här.

Att göra mål själva ska det vara toppchans för för Dortmund, som sällan går mållösa. Mainz saknar troligen förstekeepern och även mittfältaren Kohr. Mainz är väl överlag inte lika slaskiga som Dortmund kan vara. Men hemmamatch mot ett Dortmund som saknar sin bäste spelare - de lär gå för det här. Jag tror det kan bli en rätt sevärd match med två lag som kan komma att skapa en del. Att båda lagen gör mål ligger runt 1.55-1.60 i nuläget vilket känns rimligt. Jag tror inte vi landar på 1-1, så att då få de här oddsen på ett mål till utöver 1-1 känns bra

Speltips: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål, bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip