bet365 livestreamar matchen.

På Opel Arena spelas nästan ett helt öppet möte när Mainz tar emot Hoffenheim i den tyska Bundesliga. Gästerna Hoffenheim är det bättre laget och parkerar på en sjunde plats i tabellen medan Mainz ligger på en femtonde plats. Eftersom matchen spelas utan publik är det ingen som helst hemmaplansfördel till Mainz, som är det laget i ligan som släpper in flest mål. Då Mainz gjorde en platt match senast medan Hoffenheim var vassa är jag övertygad om att gästerna ska vara klara favoriter i mötet.

Efter 28 omgångar har Mainz släppt in 61 mål totalt. Det är ytterst sällan som Mainz kliver av en fotbollsplan utan att ha släppt in något mål. Så blev det även senast i 1 - 1 matchen borta mot Union Berlin. Efter ett turmål från Mainz sida, där målvakten lätt kunde ha räddat skottet, kvitterade Union Berlin på en frispark. Innan halvtidsvilan hann den centrala mittfältaren Robert Andrich i Union Berlin dra på sig ett andra gula kort, så Mainz fick spela halva matchen med en man mer på planen. Utan framgång.

Under den andra halvleken lyckades Mainz knappt skapa något, trots att de hade då en spelare mer på planen. Det var närmare en Union Berlin seger än att Mainz skulle vinna matchen. Med det spelet som visades upp blir det svårt för Mainz att åstadkomma något mot Hoffenheim. För om det är något som Hoffenheim är duktiga på så är det att göra mål. I den senaste matchen blev det en 3 - 1 seger hemma över FC Köln. Yttern Christoph Baumgartner var stekhet. Han missade en straff men satte dit två mål.

Överlag är Hoffenheim det bättre laget, med bättre spelare och bättre form dessutom. Då matchen spelas inför tomma läktare och Mainz fortsätter att läcka in mål bakåt, med en 0 - 5 förlust senast hemma mot RB Leipzig, ser jag inte hur Mainz ska klara av att hålla tätt mot Hoffenheim, som har kommit igång med målskyttet ordentligt. Jag spelar på att Hoffenheim vinner matchen på asiatiskt handikapp 0, samma som Hoffenheim draw no bet, med en försäkring på pengar tillbaka vid oavgjort i matchen.

Speltips Mainz - Hoffenheim:
2 asian hcp 0 (draw no bet) - odds 1.83 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Mainz:
Florian Müller, Moussa Niakhate, Alexander Hack, Jeffrey Bruma, Bote Baku, Leandro Barreiro, Pierre Kunde, Robin Quaison, Jean-Paul Boetius, Taiwo Awoniyi & Jean-Philippe Mateta.

Preliminär startelva Hoffenheim:
Oliver Baumann, Pavel Kaderabek, Stefan Posch, Haavard Nordtveit, Steven Zuber, Florian Grillitsch, Diadie Samassekou, Christoph Baumgartner, Robert Skov, Munas Dabbur & Jacob Bruun Larsen.
---

This is the stats tab
This is the post tip