Spelen sitter fint just nu och sedan bloggens start har jag nu ett ROI på 132,8% förutsatt att alla insatser varit lika höga.

Idag hämtas spelet från La Liga, där Malaga tar emot Athletic Bilbao. Malaga har spelat upp sig sedan Pellegrini tog över, men ledningen och ägaren shejk Al-Thani är knappast nöjda med den 16:e plats som klubben just nu innehar. Trots att transferfönstret bara varit öppet en vecka har Malaga redan hunnit göra klart med flera klassförvärv, som Julio Baptista, Martin Demichelis, Enzo Maresca, Ignacio Camacho och Sergio Asenjo. Flera av de nya spelarna förväntas spela från start ikväll. det är dock oklart om Baptista hinner bli spelklar. Weligton är avstängd, men det saknas knappast spelare att fylla hans plats med.

Athletic saknar Fernando Amorebieta, Markel Susaeta, Gaizka Toquero och Ustaritz Aldekoaotalora till kvällens match, och även långtidsskadade duon Ibai Gomez och Jon Aurtenetxe. Så det är kännbara avbräck för bortalaget.

Malagas form på paret är tveksam, men sanningen är att prestationerna INTE varit så dåliga som resultatet visar, man har i flera matcher tappat in mål på stopptid, som inneburit förlust. Ikväll tror jag att det passar laget utmärkt att möta Athletic, som lär vara lite slitet och tömda mentalt efter onsdagens 1-1 match i cupen mot Barcelona.

Athletic Bilbao är inget bra bortalag, och enda segrarna på bortaplan i ligan har kommit mot nykomlingarna Levante och Hercules. Det ska dock sägas att Malaga inte direkt har ett imponerande hemmafacit, då laget endast vunnit tre matcher hemma på solkusten, men motståndet har varit riktigt tufft på La Rosaleda första halvan av säsongen.

Ikväll tror jag att Malaga inleder, vad som kommer att bli en fin vårsäsong, laget är ofta målglatt och jag tror laget tar en tidig ledning och håller den matchen ut. Mitt spel blir Malaga/Malaga HT/FT till Riktigt fina 4,3 på Betfair .

This is the stats tab
This is the post tip