bet365 livestreamar matchen.

Uppflyttningskval till La Liga säsongen 2019-2020. Semifinal, del 2 av 2, i den spanska La Liga 2 mellan Malaga och Deportivo La Coruna, där returmötet äger rum på La Rosaleda. Det första mötet vanns ändå något överraskande av Deportivo La Coruna, som låg under två gånger i matchen, med 4 - 2, men i och med Malaga är så skickliga på att göra mål framåt är denna semifinal långt ifrån avgjord. Jag tror lite på Malaga fortfarande och är helt övertygad om att målformen håller i sig.

Jag rekade att Malaga skulle ta poäng i den första semifinalen och blev väldigt frustrerad över sättet som Malaga tappade matchen. Malaga hade 1 - 0, fick en straff emot sig, så det blev 1 - 1, tog ledning med 2 - 1 innan pausvilan och tappade allting i den andra halvleken till 2 - 4. Försvaret gjorde inget bra jobb, tyvärr, men Malaga har en chans att gå vidare fortfarande vid resultat 2 - 0, 3 - 1, eller 4 - 2 (för då blir det förlängning och straffar). Marknaden tror återigen på en målsnål match. Nja, säger jag. Det behöver inte bli det, med tanke på att Malaga måste anfalla och göra mål.

Till den första semifinalen skrev jag att det formstarkaste laget i La Liga 2 (ihop med tabellettan Osasuna) är utan tvekan Malaga. De avslutade serien med fyra raka segrar och en oavgjord match innan dess. Det handlar också om hur Malaga har spelat. I en av matcherna var de till och med en man kort på planen men fortsatte tåga på och göra mål. Innan den första semifinalen mot Deportivo La Coruna såg resultatet ut på följande sätt i Malagas senaste matcher:

La Liga 2: 8/6, 2019
Malaga 3 - 0 Elche

La Liga 2: 4/6, 2019
Albacete 1 - 2 Malaga

La Liga 2: 24/5, 2019
Malaga 3 - 1 Real Zaragoza

La Liga 2: 13/5, 2019
Malaga 3 - 0 Real Oviedo

Även i den senaste matchen, alltså den första semifinalen, gjorde Malaga två mål - denna gång på bortaplan mot Deportivo La Coruna, vilket absolut inte är den enklaste uppgiften. Det är sjukt starkt att kunna göra så här många mål i La Liga 2, så Malaga har definitivt en offensiv som återigen kan utmana Deportivo La Coruna och för den delen en hel del La Liga lag framöver, om Malaga lyckas vända denna semifinal. Då Deportivo La Corunas försvar inte heller gjorde någon vidare match är det fullt möjligt att Malaga lyckas ta sig vidare ändå.

För att Malaga överhuvudtaget ska ta sig vidare krävs det minst två gjorda mål. Helst av allt ska inte Malaga släppa in något bakåt, för då måste Malaga göra tre eller fyra mål. I mitt tycke är det mycket som talar för att Malaga, för sjätte matchen i rad, ska lyckas med bedriften att göra fler än ett mål i matchen. Marknaden erbjuder hela 2,50 i odds på att Malaga gör över 1,5 mål i matchen och det finner jag värde i - så jag lägger ett spel på utfallet (och hoppas lite på att Malaga också går vidare).

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Malaga:
Munir, Miguel Cifuentes, Luis Hernandez, Pau Torres, Juankar, Hicham Boussefiane, Adrian Gonzalez, Keidi Bare, Javier Ontiveros, Jack Harper & Gustavo Blanco.

Bekräftad startelva - Deportivo La Coruna:
Daniel Gimenez, Eneko Boveda, Domingos Duarte, Michele Somma, Saul Garcia, Alex Bergantinos, Edu Exposito, Vicente Gomez, Matias Nahuel, Pedro Sanchez & Carlos Fernandez.
---

This is the stats tab
This is the post tip