I den spanska andradivisionen spelas ett intressant möte på La Rosaleda där Malaga gästas av Granada. Det klassiska laget Malaga fortsätter att kämpa och har det svårt. De ligger nästsist i tabellen. Granada har å andra sidan bestämt sig för att återvända direkt till La Liga, efter att ha fallit på målsnören förra säsongen. I Segunda Division har det gått bra. Formen är fin nog för att slå ett bottengäng.

Förra säsongen hamnade Malaga precis med näsan ovanför vattenytan. Även denna säsong är det stora bekymmer med att hålla sig kvar. Att ta 14 poäng efter 18 omgångar räcker inte långt. Hela 10 matcher har förlorats hittills. Det är 4 poäng upp till Racing Santander, som är på säker mark. Sist blev det nederlag mot Levante där Malaga för nionde gången denna säsong misslyckades med att näta. I hälften av matcherna har alltså Malaga inte gjort något mål.

Lättare blir det inte heller mot Granada, som har 13 insläppta mål bara. Det är bara tabellettan Las Palmas och tabelltvåan Burgos som har släppt in färre mål. Offensiven har fungerat utmärkt, speciellt i de senaste omgångar, med segrar över Albacete med 4 - 0 och senast Alaves med 3 - 1, där Myrto Uzuni, Victor Meseguer och Jorge Molina hittade nätmaskorna. Bortastatistiken har dock varit usel. Dock är formen så pass bra i dagsläget att även den sviten kan brytas.

Senast lagen möttes vann Granada med siffrorna 2 - 1. Ett liknande resultat känns troligt, då Granada har målsiktet rätt inställt. Jag tar en supertydlig ställning och lägger ett spel på att Granada tar alla tre poäng mot Malaga. En rak bortaseger i matchen.

Speltips Malaga - Granada:
2. Odds 2.44 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Malaga:
Rubén Yáñez, Juanfran Moreno Fuertes, Alberto Escassi Olivia, Esteban Burgos, Jonas Ramalho, Javi Jimenez Moreno, Aleix Febas, Alfred N'Diaye, Luis Muñoz, Fran Villalba & Rubén Castro.

Preliminär startelva - Granada:
Adrian Lopez, Ricard Sánchez, Miguel Angel Rubio, Ignasi Miquel, Carlos Neva, Víctor Meseguer, Njegos Petrovic, Óscar Melendo, Jose Maria Callejon, Jorge Molina & Myrto Uzuni.
---

This is the stats tab
This is the post tip