Det blev en liten bloggrek senast Malaga spelade hemma (3-1 mot Almeria) där det spelades en slant på Salomon Rondon att hitta nätet, vilket gick vägen, och han får mitt förtroende även här.

Som Maharajah nämner i sitt spel så vilades lagets bästa målgörare senast borta mot Real (förlust med 7-0) då det inte kändes aktuellt att springa och jaga i ett x antal minuter utan att få känna mycket på bollen. Nu går man upp emot ett bortasvagt Osasuna och då ska man bara starta med Rondon längst fram.

Trots att Malaga parkerar i bottenträsket kan han (Rondon) hålla huvudet högt efter en välgenomförd säsong hittills med 9 mål framåt på 20 matcher. I överlag är ändå Malaga relativt okej framåt numera trots tabellpositionen. Tycker han har sett ännu bättre ut efter nyårsskiftet med nya lekkamrater bakom sig. Det kommer skapas chanser ikväll och visst kan den här liraren stå som avslutare på något av anfallen även nu. Han är stark, helt okej med skallen och framförallt snabb i djupled.

För mig är det lite obegripligt hur det kan finnas gubbar i samma lag med lägre eller likvärdigt odds som målskytt, återigen, då denna talangfulla lirare från Venezuela är det bästa man har i anfallsväg. 3,10 på Salomon Rondon att hamna i målprotokollet spelas med en mindre insats (3,5/10) på Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip