Speltips: Malaga - Ponferradina

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2020-01-14 20:00
Land: Spanien
Liga: La Liga 2
Odds: 1.93
Tips: X2
Spela på Speltips Malaga - Ponferradina
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
bet365 livestreamar matchen.

I den spanska andra divisionen har det forma topplaget Malaga, som inte alls längre har samma namnkunniga trupp, hamnat i en bisarr situation. Med sina 23 poäng på 22 matcher befinner de sig endast en poäng ovan bottenstrecken. Anledningen är inte att de har förlorat en massa matcher. De har bara inte lyckats att vinna. Hälften av matcherna har slutat oavgjort. I sin nästa match spelar Malaga hemma mot ett formstarkt lag, Ponferradina, som jag är övertygad om kommer att plocka poäng igen.

I slutet av förra säsongen var Malaga med och krigade om en playoff biljett till den spanska La Liga. Det gick inte vägen och sedan dess har laget bara fallit. Efter halva säsongen befinner de sig på en 16:e plats i tabellen och riskerar att åka ur. Då halvan säsongen återstår finns det tid att ändra på detta. Själv är jag tveksam till att förbättringar kommer direkt, med tanke på deras oförmåga att vinna matcher. De tre senaste matcherna har slutat oavgjort, mot betydligt sämre lag än Ponferradina.

Malaga har spelat mållöst borta mot Extremadura, sedan två 1 - 1 matcher mot Lugo och Real Oviedo. Samtliga dessa tre lag befinner sig under Malaga i tabellen. Ponferradina, med stark form, befinner sig 8 poäng ovanför Malaga. Ponferradina är ett mittenlag, med två segrar och en oavgjord match i ryggen inför detta möte. Segrarna har kommit hemma mot jumbon Deportivo La Coruna och mot tabelltvåan Almeria på bortaplan. Oavgjort och mållöst blev det mot tabellettan Cadiz på hemmaplan.

Med tanke på vilka lag som Ponferradina har lyckats besegra och ta poäng mot i sina senaste möten känns inte Malaga som någon farlig motståndare alls för dem. I mitt tycke ska det inte erbjudas en bit under dubbla pengar på en rak Malaga seger, när de har spelat så dåligt och misslyckats med att vinna, samtidigt som Ponferradina går från klarhet till klarhet. På tio hemmamatcher har Malaga lyckats vinna två gånger och då finner jag ett stort värde i att spela på att Ponferradina tar poäng.

Därmed finner jag värde i oddset 1.93 på att Ponferradina tar poäng och spelar X2 i matchen. Oavgjort eller Ponferradina seger.

Själva oddset finnes hos bet365.
  Malaga - Ponferradina
Spela på Speltips Malaga - Ponferradina Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 12 Januari 2020 - 20:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  WBA - Stoke City
Fotboll - The Championship - 1
1.91
21:00  Colorado - Detroit
Ishockey - NHL - 1 hcp -1,5
1.89
21:15  Chelsea - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1
1.76
  Rekatochklart Poolspel
20:00  Topptipset Tips Måndag 20/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming