På La Rosaleda spelas måndagsmatchen i Spanien som kommer från den andra divisionen, där vi har ett viktigt möte i kampen om de sista kvalplatserna till La Liga. Tabellsjuan Malaga tar emot Real Oviedo, som ligger precis under dem i tabellen, med två poäng mindre totalt. Båda lagen måste upp på minst en sjätteplats i tabellen för att kunna vara med i playoffen, så det är bara en seger som gäller för båda lagen. Malaga får chansen hemma att ta ett rejält grepp i tabellen och det ska de ta vara på.

Omgång 38 av La Liga två avslutas med denna match. Dessförinnan ser tabelltoppen ut på följande sätt:

1 Osasuna 77 poäng
2 Granada 71 poäng
3 Albacete 68 poäng
4 Mallorca 64 poäng
5 Cadiz 62 poäng
6 Deportivo 61 poäng
----
7 Malaga 59 poäng
8 R.Oviedo 57 poäng

Vilket kliv Malaga skulle göra med en vinst mot Real Oviedo. Det första inbördes mötet denna säsong slutade mållöst. Även detta möte bör bli målsnålt, men Malaga ska ha en större chans att vinna matchen än varannan gång, som marknaden föreslår.

Malaga har förvisso varit lite upp och ner på sistone. Dock måste jag få gå på den senaste matchen, borta mot Cadiz, där Malaga visade en stark vilja att fortfarande vara med och kriga om en plats till högsta ligan. Malaga dominerade den matchen, med 60 % bollinnehav och var klart det bättre laget. Med den formen och det spelet som de visade upp ska de vara solklara favorit till att ta samtliga tre poäng mot Real Oviedo och därmed bryta deras fina svit på sex matcher utan förlust.

Senast Real Oviedo förlorade var mot Sporting Gijon borta med 0 - 1. Sedan dess har de alltså sex raka matcher utan nederlag - med fyra av dem är kryss och en seger har kommit mot diskvalificerade Reus (utan att ens matchen har spelats). I den senaste matchen gjorde Real Oviedo en bra prestation hemma mot tabelltvåan Granada och klarade ett oavgjort 1 - 1 resultat, men att åka till La Rosaleda för att möte högmotiverade Malaga blir en betydligt tuffare arbetsuppgift.

Då marknaden erbjuder en bit över dubbla pengar finner jag ett stort värde i att Malaga tar samtliga poäng och lägger ett spel på en rak etta till 2,11 i odds.

Själva oddset finnes hos SpeedyBet .

Som alltid är det uttag inom 5 min hos SpeedyBet . En nyhet är att det erbjuds just nu 200% startbonus upp till 2000 kr.

---
Bekräftad startelva - Malaga:
Munir, Juan Carlos, Pau Torres, Luis Hernandez Rodriguez, Miguel Angel Cifu, Javier Ontiveros, Keidi Bare, Alfred N'Diaye, Renato Santos, Adrian Gonzalez & Gustavo Blanco.

Bekräftad startelva - Real Oviedo:
Nereo Champagne, Diego Johannesson, Carlos Hernandez, Javier Hernandez, Christian Fernandez, Edgar Barcenas, Jimmy Suarez, Sergio Tejera, Saul Berjon, Ibrahima Balde & Joselu.
---

This is the stats tab
This is the post tip