bet365 livestreamar matchen.

På La Rosaleda spelas fredagsmatchen i Spanien som kommer från den andra divisionen, där vi har ett viktigt möte i kampen om de sista kvalplatserna till La Liga. Tabellfemman Malaga tar emot Zaragoza, som är ett mittenlag som inte har något att spela för. Med tre matcher kvar är det nästan omöjligt för Malaga att ta en direktbiljett till La Liga. Dock måste Malaga säkra sin kvalplats ändå genom att gå för seger. Och med den formen som Malaga har visat upp på sistone kommer det att bli mål.

Omgång 40 av La Liga 2 inleds med denna match. Tabelltoppen ser ut på följande sätt:

1 Osasuna 78 poäng
2 Granada 74 poäng
-----
3 Albacete 68 poäng
4 Mallorca 67 poäng
5 Malaga 65 poäng
6 Cadiz 63 poäng
-----
7 Deportivo 61 poäng
8 Real Oviedo 60 poäng

Malaga gjorde ett stort kliv i tabellen med den senaste vinsten hemma mot Real Oviedo. Dessförinnan har Malaga förvisso varit lite upp och ner. Formen vände dock mot borta mot Cadiz, där Malaga visade en stark vilja att fortfarande vara med och kriga om en plats till högsta ligan. Malaga dominerade den matchen, med 60 % bollinnehav och var klart det bättre laget. Denna match följdes upp med en 3 - 0 seger hemma mot Real Oviedo, där Keidi Bare drog på sig ett direkt rött kort, vid 1 - 0 ledningen.

Malaga spelade en man kort och gjorde ytterligare två mål på Real Oviedo, som är lika bra/dåliga på bortaplan som Zaragoza har varit denna säsong. Zaragoza kommer till matchen från en 4 - 2 seger hemma mot Sporting Gijon, där Zaragoza spelade riktigt avslappnat, offensivt och brydde sig inte så himla mycket. Med den inställningen och med tanke på att Zaragoza har nada att spela för kommer det att uppstå stora ytor, omställningar, kontringar och anfall för Malaga att göra mål på.

Det erbjuds cirka 1,50 på att Malaga vinner matchen och det bör de klara av att göra två gånger på tre försök. Värdet finner jag i att Malaga gör minst två mål i matchen, med tanke på att även Sporting Gijon lyckades med detta borta mot Zaragoza, som spelar väldigt offensivt nu mot slutet av ligan, då Zaragoza kommer att sluta i mitten av tabellen oavsett. Marknaden erbjuder 1,80 i odds på minst två Malaga mål och det tycker jag är bra nog. Så det blir ett spel på Malaga över 1,5 mål i matchen till 1,80.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva - Malaga:
Munir, Juan Carlos, Pau Torres, Luis Hernandez Rodriguez, Miguel Angel Cifu, Javier Ontiveros, Ivan Alejo, Alfred N'Diaye, Renato Santos, Adrian Gonzalez & Gustavo Blanco.

Preliminär startelva - Zaragoza:
Cristian Alvarez, Julian Delmas, Alberto Guitian, Alex Munoz, Carlos Nieto, Pep Mas, Guti, Javier Ros, James Igbekeme, Jorge Pombo & Alvaro Vazquez.
---

This is the stats tab
This is the post tip