bet365 livestreamar matchen.

Det har blivit dags för åttondelsfinal i Afrikanska mästerskapet i Egypten där Mali ska ta sig an Elfenbenskusten på New Suez Stadium. Marknaden har Elfenbenskusten som en liten favorit, till en bra bit över dubbla pengar, men i övrigt förväntas detta bli en tajt och stängd och framförallt målsnål match. Det är jag också enig om, då båda lagen har starkt försvar, samt att lagen blir ännu mer defensiva i slutspelet. Elfenbenskusten har det bättre försvaret enligt mig som ska klara av att hålla nollan mot Mali.

Mali har tagit sig till åttondelsfinalen genom att vinna sin grupp, som bestod av Tunisien, Angola och Mauretanien. Tunisien var den enda tuffa motståndaren och den matchen slutade 1 - 1. I Tunisien matchen var det då ungefär samma odds som i denna åttondelsfinal, men i mitt tycke har Elfenbenskusten ett ännu bättre försvarsspel. Mali har varit skickliga framåt och gjort mål i sina samtliga gruppspelsmatcher. Dock när det väl drar ihop sig i slutspelet med en tuffare motståndare så är det annorlunda.

I vanlig ordning har det varit lite ojämna insatser från Elfenbenskusten i mästerskapet. De började turneringen med en stabil 1 - 0 vinst hemma mot Sydafrika, men åkte sedan på torsk mot Marocko med 0 - 1. Slutligen spelade Elfenbenskusten en väldigt offensiv fotboll, för att säkra avancemanget, mot Namibia och vann med hela 4 - 1. Dock kommer inte Elfenbenskusten att spela lika offensivt mot Mali, som har visat sig vara svårspelat. Detta vet också förbundskaptenen Ibrahim Kamara om.

Ibrahim Kamara ställer upp med en Juventus liknande uppställning, 4-2-3-1. Den stora skillnaden är att Ibrahim Kamara använder uppställningen mycket mer defensivt än vad Massimiliano Allegri gjorde i Juventus. I Elfenbenskusten får nämligen samtliga spelare, utom toppanfallaren (Jonathan Kodjia eller Wilfried Bony), jobba hemåt när laget inte äger bollen. Vi fick se ett bra prov på detta i matcherna mot Sydafrika och Marocko och jag är övertygad om att vi får se detta även mot Mali - med succé som resultat.

Marknaden har strax under 1,40 i odds på att matchen slutar under 2,5 mål. Marknaden har rätt i att det blir ingen tokoffensiv från något av lagen, som är skickliga på att försvara sig - i synnerhet när det väl gäller. Elfenbenskusten är det bättre laget i mötet, som ska ha goda chanser att ta sig långt i hela mästerskapet och då gäller det att fortsätta vara starka i försvarsspelet. Att Elfenbenskusten håller nollan i matchen erbjuder marknaden 2,08 i odds och det är av spelvärde, i mitt tycke.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Mali:
Djigui Diarra, Hamari Traore, Youssouf Kone, Mamadou Fofana, Molla Wague, Amadou Haidara, Lassana Coulibaly, Diadie Samassekou, Moussa Djenepo, Abdoulaye Diaby & Moussa Marega.

Bekräftad startelva - Elfenbenskusten:
Sylvain Gbohouo, Wonlo Coulibaly, Wilfried Kanon, Ismael Traore, Mamadou Bagayoko, Franck Kessie, Geoffroy Serey Die, Wilfried Zaha, Jean-Philippe Gbamin, Nicolas Pepe & Jonathan Kodjia.
---

This is the stats tab
This is the post tip