bet365 livestreamar matchen.

I kampen om den sista biljetten till den spanska La Liga för nästa säsong, 2019-2020, spelas den andra semifinalen mellan Mallorca och Albacete. Mitt tips faller på att Mallorca går vidare till finalen. Detta ska de göra genom att ta tidigt kommando. På hemmaplan, Estadi de Son Moix, får Mallorca inleda sin kamp och ska vara givna favoriter till seger. Marknaden erbjöd en bit över dubbla pengar först och nu erbjuds det dubbla pengar och därmed fortfarande ett värde på en rak Mallorca seger.

För Mallorca är det näst bästa hemmalaget i La Liga 2 denna säsong, efter tabellettan Osasuna. Totalt har det blivit 15 segrar, 4 oavgjorda matcher och 2 förluster, samt endast 12 insläppta mål på 21 hemmamatcher. Mest imponerande av allt är att Mallorca har gjort fler mål på hemmaplan av alla lag i ligan, nämligen 35 mål. Jag spar givetvis det bästa till sist. I samtliga 21 hemmamatcher har Mallorca gjort mål. Samtliga! Mallorca har alltså gjort mål på allt och alla denna säsong. Wow!

Fram mot slutet av säsongen mötte Mallorca ett tufft motstånd i ett hungrigt Deportivo La Coruna, som krigade för en playoff plats och tog den, samt tabelltvåan Granada. I den sista matchen mot Extremadura UD hade Mallorca redan säkrat playoff platsen och motivationen var låg. Matchen slutade mållöst, men Mallorca hade sina lägen ändå. I denna match kommer Mallorca att ge järnet igen och har goda förutsättningar att ta ett rejält grepp om semifinalen, då Albacete sliter med formen.

På de fyra senaste matcherna har Albacete en vinst och tre förluster. Se här:

La Liga 2: 8/6, 2019
Almeria 3 - 0 Albacete

La Liga 2: 4/6, 2019
Albacete 1 - 2 Malaga

La Liga 2: 25/5, 2019
Sporting Gijon 0 - 2 Albacete

La Liga 2: 20/5, 2019
Albacete 0 - 1 Granada

Problemet har varit målskyttet. Målet mot Malaga kom när Albacete var en man mer på planen (i samband med att Malaga fick ett rött kort). I den sista matchen mot Almeria hade inget av lagen något att spela för. Det ska dock inte behöva innebära en 0 - 3 förlust ändå. Mallorca är så mycket starkare på alla positioner än vad Almeria är. Det spelet som Albacete visade upp räcker ingenstans och Albacete måste lyfta sig flera nivåer för att klara av att ta poäng mot Mallorca överhuvudtaget.

Det tvivlar jag på att Albacete kommer klara av, med tanke på att spelet inte har stämt i fler än en match bara. Albacete har släppt in en hel del mål på sistone och kommer att göra så även mot Mallorca, så jag ser ingen trendvändning här.
Gästerna har också ett blytungt avbräck då centrala försvararen Álvaro Arroyo (35/0) gick sönder i sista ligamatchen (trasigt knä). Det är tungt för Albacete att ersätta den pjäsen.

Därmed finner jag ett värde i oddset 2,00 på att Mallorca vinner det första mötet och lägger ett spel på en rak hemmaseger.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Mallorca:
Manolo Reina, Juan Sastre, Martin Valjent, Antonio Raillo, Pervis Estupinan, Marc Pedraza, Leonardo Suarez, Daniel Rodriguez, Salva Sevilla, Junior Lago & Abdon.

Bekräftad startelva - Albacete:
Tomeu Nadal, Alvaro Tejero, Nicolas Ezequiel Gorosito, Santiago Gentiletti, Fran Garcia, Jeremie Bela, Daniel Torres, Aleix Febas, Nestor Susaeta, Roman Zozulya & Rey Manaj.
---

This is the stats tab
This is the post tip