På Iberostar Stadium i Mallorca är det dags för Atletico Madrid att återigen börja vinna. De ställs mot laget med absolut sämst budget i den spanska La Liga. Pengar är inte allt, så klart, men hemmastarka Mallorca har inte alls fått till det i inledningen av säsongen sedan uppflyttningen. På bortaplan är de usla. Dock har de inte heller lyckats prestera på hemmaplan. Atletico Madrid, som har en bättre spelare på varje position, är flera nivåer bättre och ska vinna mötet minst två gånger på tre försök.

Att Mallorca, som kvalade in till den högsta ligan genom playoff, skulle förlora två av två bortamatcher är ingenting konstigt.

Däremot att de ska ha gjort mål i endast en av de tre inledande hemmamatcherna är under all kritik. Detta räcker inte, då Mallorca är så usla på bortaplan - och då gäller det verkligen att prestera hemma. I den senaste matchen blev det en kostsam förlust borta mot Getafe med 2 - 4, då både Salva Sevilla på mittfältet och vänsterbacken Rahman Baba fick kliva av med skador efter redan 20 minuter. Det är två viktiga avbräck på ordinarie spelare, som hade behövts när formen redan är dålig.

Efter att ha inlett La Liga med tre segrar har Atletico Madrid fått grus i maskineriet. Först blev det förlust borta mot formstarka Real Sociedad och sedan mållöst hemma i den senaste matchen mot Celta Vigo. Det blev fyra skott på mål och sex utanför, men återigen lyckades inte Atletico Madrid hitta målet. Detta är en ren tillfällighet, med tanke på vad Atletico Madrid lyckades åstadkomma under försäsongen och med tanke på deras offensiva krafter som finns i truppen. Här gör Atletico Madrid mål.

Vid det här laget vet vi ju alla att Atletico Madrid är det svåraste laget att göra mål på, kanske i hela världen, och det kommer inte heller bli lätt för Mallorca, som under sina två senaste hemmamatcher inte har lyckats med att näta. Detta ska vara en enkel affär för Atletico Madrid. Marknaden erbjuder dock hela 1.68 i odds på en rak bortaseger och det är för lockande för att motstå. Därmed spelar jag på att Atletico Madrid tar samtliga tre poäng i denna match och lägger ett spel på en vinnartvåa.

Själva oddset finnes hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet .

---
Preliminär startelva Mallorca:
Manolo Reina, Lumor, Martin Valjent, Xisco Campos, Joan Sastre, Aleix Febas, Takefusa Kubo, Iddrisu Baba, Dani Rodriguez, Lago Junior & Ante Budimir.

Preliminär startelva Atletico Madrid:
Jan Oblak, Kieran Trippier, Stefan Savic, Jose Gimenez, Renan Lodi, Angel Correa, Thomas Partey, Saul Niguez, Koke, Joao Felix & Diego Costa.
---

This is the stats tab
This is the post tip