Fjärde omgången av spanska andraligan, La Liga 2, innehåller ett öppet möte på Iberostar Estadio där Mallorca tar emot Cadiz. Båda lagen är ungefär lika bra och marknaden har jämna odds, med Mallorca som en pytteliten favorit, eftersom de ändå spelar hemma. Redan efter tre matcher i ligan kan vi se att båda lagen är skickliga defensivt, samtidigt som ingen av dem har kommit igång med målskörden. Detta blir en målsnål tillställning och framför allt har jag väldigt svårt att se båda lag göra mål.

Även om det är för tidigt att döma ett lag som Mallorca efter bara tre omgångar så har de uppfyllt de förväntningar som har ställts på dem. Mallorca ska givetvis vara en kandidat till att ta sig tillbaka till högsta ligan. Med ett starkt försvar har de lyckats med två vinster och en förlust och därmed ligger de på en tredje plats. Samtliga tre möten har slutat 1-0. Resan började på hemmaplan mot Osasuna där Abdon Prats gjorde mål på straff precis innan halvtid. Sedan åkte Mallorca till Rayo Majadahonda och vann med 1-0 igen innan de förlorade mot Alcorcon borta några dagar senare.

Av de två mål som Mallorca har gjort så har alltså ett kommit på straff. Det enda målet som Mallorca har släppt in har kommit mot en av andraligans bästa målskyttar, nämligen Jonathan Pereira. Mallorca gör alltså inte många mål men inte heller släpper in så många. Detsamma gäller nästan för motståndarna Cadiz, som ännu är obesegrade i andraligan.

Cadiz öppnade upp andradivisionen med en premiär hemma mot Almeria, där ett mål till Cadiz fram mot slutet av andra halvleken avgjorde matchen. Därefter åkte Cadiz till Numancia, där de fick både en straff och ett rött kort emot sig och fick med sig ett rättvist 1-1 resultat. Cadiz spelade över en halvtimme med en man mindre på plan och försvarade sig riktigt bra. Imponerande. Oturen fortsatte i nästa match då Cadiz gjorde 1-0 på straff men fick in ett baklängesmål på övertid och kryssade igen med 1-1.

Både Mallorca och Cadiz har ett stabilt försvar som skulle hålla helt okej i högsta La Ligan (okej, inte mot Barcelona och Real Madrid, men mot de flesta andra). När lagen har mötts i den andra divisionen har resultaten varit 0-0, 1-1 och 1-0. I mitt tycke är det en rättvis statistik då jag menar att båda lag ska göra mål i typ en av tre matcher. När marknaden erbjuder 1.70 i odds på att båda lag inte gör mål finner jag ett bra värde och lägger ett spel hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

---
Preliminär startelva Mallorca: Manolo Reina, Salva Ruiz, Martin Valjent, Xisco Campos, Fran Gamez, Junior Lago, Salva Sevilla, Marc Pedraza, Pablo Valcarce, Abdon Prats & Carlos Castro.

Preliminär startelva Cadiz: Alberto Cifuentes, Roberto Correa, Servando Sanchez, Marcos Lopez, Jose Matos, Jose Mari, Alex Fernandez, Salva Sanchez, Ager Aketxe, Manuel Vallejo & Mario Barco.
---

This is the stats tab
This is the post tip