bet365 livestreamar matchen.

Uppflyttningskval till La Liga säsongen 2019-2020. Final, del 2 av 2, i den spanska La Liga 2 mellan Mallorca och Deportivo La Coruna, där det andra mötet äger rum på Iberostar Stadium. Jag rekade Deportivo La Coruna som vinnaren av det första mötet, till dubbla pengar, som slutade 2 - 0 till Deportivo La Coruna efter en minst sagt bråkig tillställning. Även om Mallorca är vanligtvis hemmastarka blir detta en alldeles för svår uppgift att vända. Jag finner återigen ett värde på Deportivo La Coruna.

I mitt tycke är det Deportivo La Coruna som har visat mest kämparglöd och bäst kvalité i spelet, när det gäller den sista La Liga plats biljetten. Resan började i semifinalen mot Malaga, där Deportivo La Coruna log under med 1 - 2 i paus. Sedan dess har Deportivo La Coruna spelat riktigt bra och inte släppt in något mål på fem halvlekar. Deportivo La Coruna vände den första semifinalen till en 4 - 2 vinst och vann båda halvlekar mot Malaga, där slutresultatet skrev då till 2 - 0. Överlag en grym insats.

I det första finalmötet gick Deportivo publiken in med inställningen att detta är en Champions League final. De lät mycket och gjorde vad de kunde för att motivera hemmalaget och det blev verkligen en stor succé, med tanke på att spelarna lyftes.

Dock var det Mallorca som var piggast i inledningen. Mallorca fick till en massa inlägg från sidorna, som nickades utanför målet. Mallorca förde matchen den första kvarten och sedan började Deportivo ta över taktpinnen mer och mer. Mallorca försvarade sig väl med hela laget och gjorde det trångt och besvärligt för Deportivo att skapa vassa anfallslägen. Dock fick Deportivo ett fint frisparksläge som Fede satte och gav hemmafansen en ledning i matchen och en anledning till att jubla högt.

Innan den första halvleken var över skedde väldigt många incidenter, som blev väldigt avgörande. Mallorcas Pedraza gick in våldsamt i en duell och skadade Deportivos innermittfältare Alex Bergantinos. Pedraza fick ett direkt rött kort och Mallorca fick spela en man kort resten av matchen. Deportivos mittback Michele Somma skadade sig också och tvingas byta ut. In kom i stället David Simon, som gjorde en lysande insats. Det gjorde även Vicente Gomez som byttes in i stället för Alex Bergantinos.

I den andra halvleken försökte Mallorca mest försvara sig, så att de skulle ha en chans nu i returen, men Deportivo var för starka. Med tio minuter kvar kunde anfallaren Quique utöka ledningen till slutresultatet 2 - 0.

Deportivo La Corunas chanser att komma tillbaka till huvudligan är stora. Det vinnande spelet hittade Deportivo La Coruna i den andra halvleken mot Malaga, som de har hållit i sedan dess. Så Deportivo La Coruna spelarna vet också hur de ska göra jobbet för att gå segrandes ut mötet. Efter det första finalmöte har Deportivo La Coruna ett stort övertag och Mallorca måste, precis som Malaga tidigare, anfalla. Deportivo La Coruna klarade av att inte släppa in något borta mot Malaga och dessutom gjorde Deportivo La Coruna ett mål framåt. Jag är övertygad om att Deportivo La Coruna återigen ska klara av att hålla undan.

Marknaden erbjuder 1,80 i odds på att Deportivo La Coruna inte förlorar matchen. Med den formen de har och det spelet som de har visat upp finner jag ett värde i oddset och lägger ett spel på Deportivo La Coruna asian hcp +0,5. Alltså X2 i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Mallorca:
Manolo Reina, Pervis Estupinan, Raillo, Martin Valjent, Iddrisu Baba, Dani Rodriguez, Joan Sastre, Salva Sevilla, Lago Junior, Ariday & Ante Budimir.

Bekräftad startelva - Deportivo La Coruna:
Daniel Gimenez, Eneko Boveda, Domingos Duarte, Pablo Mari, Saul Garcia, Vicente Gomez, Edu Exposito, Pedro Sanchez, Borja Valle, Matias Nahuel Leiva & Quique.
---

This is the stats tab
This is the post tip