På Iberostar Stadium tar Mallorca emot Real Madrid i den spanska La Liga. Botten möter toppen. Nykomlingar möter tabellettan, där marknaden har Real Madrid som en klar favorit som ska vinna mötet två gånger på tre försök. Det gör Real Madrid säkert, även med nuvarande skadelista. Marknaden är dock oenig kring hur matchen kommer att utspela sig, när det gäller gula kort, där det erbjuds olika linor och odds på utfallen. Detta ska bara vara en snäll match med inga många utdelade kort.

Jag sticker ut hakan och skriver att Javier Alberola Rojas är La Ligas bästa domare. Han får äran att dömma denna match och han fortsätter att få förtroende hos La Liga. Till skillnad från sina kollegor i Spanien har han valt att gå en egen väg. Han ser ut mer som en kroppsbyggare än en domare och är väldigt bestämd kring sina åsikter. Lika duktig är han på att prata med spelare och framförallt att lugna ner dem. Han gör det mer verbalt än sina kollegor och är en av dem som delar ut minst antal kort.

Jag rekade Javier Alberola Rojas i slutet av förra september månad, i den stekheta kvällsmatchen mellan Sevilla och Real Sociedad som slutade 3 - 2. Mitt speltips var att Javier Alberola Rojas skulle dela ut under 2,5 kort till Real Sociedad. Det blev bara Martin Ödegaard som fick en ostskiva i Real Sociedad. Samma sak gäller i denna match, mellan Mallorca och Real Madrid. Det finns inget hat lagen emellan och båda lagen har hållt ner sina kort i de senaste matcherna.

Mallorca kommer till matchen efter att vunnit hemma mot Espanyol, där endast Salva Sevilla fick ett gult kort för hemmalaget.

Real Madrid spelade en tabellfinal hemma mot Granada, med en domare som gillar att dela ut kort och då blev det fyra gula kort. I matchen innan mot lillebror Atletico Madrid blev det endast två gula kort. Det är ännu mindre känslor involverat när Real Madrid åker till Mallorca, även om Real Madrid självklart kommer att göra sitt yttersta för att behålla ledningen i tabellen.

Vissa bettingbolag har linan på över/under 3,5 kort och andra på över/under 4,5 kort. Jag kör en favorit i repris med domaren Javier Alberola Rojas och spelar på att matchen innehåller som högst fyra kort. Så det blir ett spel på under 4,5 kort i matchen till 1.68 i odds.

Själva oddset finnes hos LeoVegas , Unibet & 888sport .

---
Bekräftad startelva Mallorca:
Manolo Reina, Joan Sastre, Martin Valjent, Raillo, Fran Gamez, Iddrisu Baba, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Aleix Febas, Lago Junior & Ante Budimir.

Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Marcelo, Eder Militao, Sergio Ramos, Alvaro Odriozola, Casemiro, Isco, James Rodriguez, Luka Jovic, Karim Benzema & Vinicius Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip