Stormakten Real Madrid har en lämplig uppgift framför sig när de gästar Real Mallorca på Iberostar Stadium, i den spanska La Liga. Detta då Mallorca är helt under isen, med fyra raka förluster i ligaspelet. Real Madrid har å andra sidan fyra raka segrar, i alla tävlingar, där den historiska vändningen mot PSG i veckan lär motivera spelarna ytterligare. En våg de kan rida på.

Mallorca, som kom tvåan i Segunda Division förra säsongen, kommer att få det jobbigt att hålla sig kvar i toppdivisionen. Det är bara två poäng ner till Cadiz - som sitter på en nedflyttningsplats. Totalt har det blivit 13 förluster på 27 ligaomgångar. Det är bara Deportivo Alaves och Levante, som ligger i botten av tabellen, som har förlorat fler gånger. I den senaste omgången blev det en förlust mot Celta Vigo med 3 - 4, där målvakten och lagkaptenen Manolo Reina blev utvisad. Avstängd är även Rodrigo Battaglia till detta möte. Samt att Dominik Greif är Covid-smittad och Inigo Ruiz de Galarreta på skadelistan. Det är många avbräck.

Real Madrid är på väg att göra sin bästa säsong på väldigt länge. I veckan vände de på 0 - 1 underläge mot PSG i Champions League till en 3 - 1 seger på Santiago Bernabeu. X-faktorn Karim Benzema, den mest formstarka fotbollsspelaren av alla, gjorde ett hattrick. Han leder skytteligan i La Liga med 20 fullträffar. Även i ligaspelet är formen fin med klara segrar över Deportivo Alaves, Rayo Vallecano och Real Sociedad. La Liga leder de med 8 poäng före Sevilla. Så allting går deras väg.

Egentligen är det ingenting som talar för att Mallorca ska skrälla och ta någon poäng mot tabellettan. Därmed blir det ett spel på att Real Madrid vinner matchen med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med just ett mål. Förlust vid en Mallorca seger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en Real Madrid seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etc.

Speltips Mallorca - Real Madrid:
2 asian -1. Odds 1.92 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Mallorca:
Sergio Rico, Jaume Costa, Antonio Raillo, Martin Valjent, Pablo Maffeo, Salva Sevilla, Idrissu Baba, Takefusa Kubo, Angel Rodriguez, Daniel Rodriguez & Vedat Muriqi.

Preliminär startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Luka Modric, Carlos Casemiro, Eduardo Camavinga, Marco Asensio, Karim Benzema & Vinicius Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip