De regerande mästarna Real Madrid reser till Iberostar Stadium för att ta sig an Real Mallorca, i den spanska La Liga. Mallorca har blandat segrar med förluster efter omstarten, men ändå varit hemmastarka. Poängen har räckt till en mittenplacering i tabellen. När halva säsongen är färdigspelad har Real Madrid fem poäng upp till ärkerivalerna FC Barcelona - ett försprång de gärna vill minska.

Mallorca gör en bra andrasäsong i toppdivisionen, efter att ha hamnat på plats 16 förra säsongen. De är lite i ingenmanslandet, då det är sex poäng ner till bottenstriden och lika många poäng upp till sexan Real Betis. Mallorca är ett av lagen som har haft mest bekymmer med att hitta nätmaskorna. Däremot har försvaret varit stabilt - bortsett från sist då det blev en 0 - 2 förlust mot bottenlaget Cadiz. Mot Real Madrid har Mallorca haft det svårt och förlorat samtliga fyra senaste inbördesmöten.

Real Madrid var i farten i veckan och besegrade tränarlösa Valencia på Bernabeu. X-faktorn Karim Benzema hamnade inte i målprotokollet men assisterade däremot till båda målen. Marco Asensio och Vinicius Junior stod för varsin fullträff. Båda spelarna har en fin form, vilket behövs då Benzema är tveksam till start, efter att ha utgått med en känning, precis som Toni Kroos och Eder Militao. Tränaren Carlo Ancelotti har fullgoda ersättare med tanke på det inkonsekventa motståndet.

Även Mallorca har avbräck då försvararen Jose Copete har skrapat ihop fem gula kort och är avstängd i detta möte. Då Real Madrid är väl medvetna om att de inte får tappa mer poäng i jakten på titelförsvaret väntas motivationen hålla i sig. Med åtta segrar på tio bortamatcher har mästarna inga bekymmer heller med att vinna på resande fot. Jag tar en supertydlig ställning och lägger ett spel på att Real Madrid reser hem med alla tre poäng. En rak bortaseger i matchen.

Speltips Mallorca - Real Madrid:
2. Odds 1.81 hos Lucky Sports .

---
Preliminär startelva - Mallorca:
Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Dennis Hadzikadunic, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Clement Grenier, Inigo Ruiz de Galarreta, Kang-in Lee & Vedat Muriqi.

Preliminär startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Aurelien Tchouameni, Daniel Ceballos, Rodrygo Goes, Marco Asensio & Vinicius Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip