bet365 livestreamar matchen.

Sevilla är favoriter till seger när de reser till Iberostar Stadium för att ta sig an Mallorca i den spanska La Liga. Då båda lagen har spelat en attraktiv och öppen fotboll under de senaste månaderna behöver detta inte innebära någon tråkig match. Mallorca är hemmastarka och brukar bjuda på hög underhållning och några skrällar. Sevilla är starka denna säsong och ligger på en tredje plats i tabellen, där de fortfarande utmanar Barcelona och Real Madrid om en ligatitel. Så här kan det bli en hel del mål.

Mallorca har ett avbräck i mittbacken Raillo, som drog på sig två gula kort senast mot Celta Vigo. Det som skulle bli en enkel Celta Vigo seger visade sig vara en stark prestation från Mallorca. De lyckades nämligen kvittera vid 1 - 2 ställningen, med en man mindre på planen. I de fem senaste matcher har Mallorca både gjort mål och även släppt in mål. Det sistnämnda är ingen överraskning och mål kommer de att släppa in även mot Sevilla. Mallorca har gått ifrån ett tråkigt spel och hittat en fin målform.

Nuförtiden kör Mallorca med en 4-3-3 uppställning. Resultatet har visat sig direkt, i och med att de har nätat i sina fem senaste matcher samt att de har gjort två mål per match, i sina två senaste matcher. Då har motståndarna varit Barcelona och Celta Vigo - både på bortaplan. Mallorca är det enda laget som har lyckats vinna mot Real Madrid, där segern kom på hemmaplan med 1 - 0. Så på hemmaplan kan de definitivt göra livet surt för allt och alla, samt framförallt göra mål - även på ett lag som Sevilla.

Efter att ha spelat helt ett lysande försvarsspel har Sevilla tappat det lite på slutet av året. Dels blev det 1 - 1 borta mot Osasuna och dels förlorade de med 1 - 2 hemma mot Villarreal, som var utan sin playmaker Cazorla. Sevilla har visat en del trötta ben i startelvan, som ändå har vilats nästan helt i Europa League. Framåt är Sevilla lika farliga som under alla åren och lyckas nästan alltid peta dit en och en annan boll. Försvaret är inte Mallorcas starka sida och utan Raillo blir det ännu svårare.

Sevilla får ytterligare förstärkning då tre matchers avstängningen på Lucas Ocampos är borta och han är given i startelvan.

Därmed är det en stor chans att båda Mallorca och Sevilla lyckas göra minst ett varsitt mål i detta möta. Så jag spelar på att båda lag gör mål i matchen till fina 1.90 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Mallorca:
Manolo Reina, Lumor, Lago Junior, Martin Valjent, Fran Gamen, Aleksandar Sedlar, Iddrisu Baba, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Takefusa Kubo & Ante Budimir.

Bekräftad startelva Sevilla:
Tomas Vaclik, Jesus Navas, Diego Carlos, Daniel Carrico, Sergio Reguilon, Ever Banega, Fernando, Franco Vazquez, Joan Jordan, Lucas Ocampos & Luuk De Jong.
---

This is the stats tab
This is the post tip